2010/08/11

Get Some Sleep

Oon tänään ollut niin VÄSYNYT.
Heräsin aamulla, tai oikeammin ehkä aamupäivällä, vain viemään koiraa ulos. Käytiin koirapuistossa, missä pikku terrieri riehui niin, ettei menannut jaksaa kävellä takaisin kotiin. Vastaantulijat katsoivat vähän pahasti, kun piskiä sai oikein raahata perässä.

Lounasta laittaessani alkoi huipata ihan tosissaan. Sain syötyä, mutta kun taas nousin ylös, meinasin pyörtyä. Makoilin lattialla ja yritin saada pahan olon menemään pois.Kesti poikkeuksellisen kauan ennen kuin pääsin pyörryttävästä tunteesta eroon, yleensä se kestää korkeintaan minuutin. Sain itseni raahattua sänkyyn ja otin päiväunet.

Nukkuminen on ihanaa silloin kun siihen pystyy, kun ei ahdista, että se polttaa vain xxx verran kaloreita verrattuna istumiseen, puhumattakaan kävelystä. Tänään sain peikolta luvan olla rauhassa. Tuli olo, että haluaisin vain nukkua tämän maailman pois. Ei olisi velvollisuuksia, en olisi kenellekään mitään velkaa, ei tarvitsisi tuntea mitään, syödä mitään, eikä sietää itseään. Voisin nukkua ikuisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti