2011/02/21

Color My World

Awws, äiti jätti mulle ruokarahaa, jotta pärjään täällä kotona yksin. Lisäksi se teki mulle pakkaseen vaikka mitä pöperöitä, jottei syötävät ainakaan pääsis loppumaan. Ja mä aion kiskoa noi keitot ja kasvispihvit naamaani tän viikon aikana! Vaikka itkien.

Labratädin kanssa oli tänään myös aika kivat keskustelut. Ensin se kyseli, että miten voin ja oonko saanu painoa lisää ja tommosta. Se nimittäin oli tuttu täti osastolta. Ihme, että ne edelleen muistaa mut sinä ohutsuonisena tyttönä. Luulisi, ettei mussa ole mitään mieleenpainuvaa. Tai ehkä tällaista hankalaa tapausta on parin vuoden tapaamisten jälkeen vaikea unohtaa. Tälläkin kertaa suonia sai etsiä neljällä eri neulalla jopa käsien lämmityksen jälkeen.

Muttamutta tärkeenpään asiaan. Sain vihdoin värjättyä hiukset. Pinkki raita ei tullut ihan niinkuin halusin, oikeastaan feilasin aika pahasti blondatessani, mutta nytpä pitää vain yrittää olla tyytyväinen lopputulokseen.1 kommentti:

  1. hienoa, että aijot syödä ne ruuat. jos tosiaan tarkoitat sitä. itse luultavasti olisni syöttänyt vepille ne jos se eläisi tai heittänyt vain pois, olen kamala ihminen.
    kivallehan tuo tukkasi näyttää, sulla sentään on vielä tukkaa! <3

    VastaaPoista