2011/02/16

Homeland

Hiihtolomalla (eli ensi viikolla) pääsen matkustamaan korkeintaan Järvenpäähän mummolaan. Tänään oli siis taas aika sisätautilääkärille ja sieltä tarttui mukaan matkustuskielto ja resepti kaliumnappeja varten. Ensin lääkäri oli tapojensa mukaan yli puoli tuntia myöhässä ja sitten juteltiin tunti siitä kuinka ankara olen itselleni ja en osaa ottaa kehuja vastaan. Raahattiinpa paikalle jopa oma hoitajani ja kelloa vilkuiltuani päästiin lopuksi asiaan - sisätautien erikoislääkärin kun kuuluisi tutkia eikä tappaa potilastaan puhetulvalla.

"Mä tunnen sun reisiluut lihasten läpi, ei ole lihaksissa varmaan kauheasti voimaa." Verikoetuloksissa huusivat kalium- ja natriumarvot punaista ja sain puhuttua itseni juuri ja juuri pakoon tiputuksesta, johon mut oisi voinut kuulemma lähettää vaikka saman tien. Painoindeksi on enää vähän päälle neljätoista ja sydänkäyriä katsoessaan pudisteli vanha nainen vain päätään. "Mä voisin kertoa tästä vaikka mitä, mutten halua huolestuttaa sua liikaa." Kaikki seikat puhuivat matkustusta vastaan, joten jään ensi viikoksi yksin himaan. Oikeastaan on aika ihanaa saada kämppä ihan vain omaan käyttöön.

Huomenna on kavereilla abi-show ja penkkarit. Sen jälkeen ne pääsee laivalle juhlimaan. Tuntuu että oon ainoo joka jää tänne jäiseen Suomeen, vaikka tuskinpa Ruotsissa on yhtään lämpimämpi (hassu sana). Mutta silti! odotin pääseväni sinne Italiaan, ois korvannu kaikki menetetyt risteilyt. Huomenna on myös siskon vanhojentanssit, pääsen meikkaajaksi. Iteltä prinsessapäivä jäi väliin, mutta eipä tuo enää haittaa. Liikaa järjestelyä ja sähläystä parin päivän tanssien takia.

3 kommenttia:

  1. Harmi kun et päässyt matkalle mukaan..:S toivottavast ens viikko menee sulla suht hyvin. Voimia halauksia, Nouy<3

    VastaaPoista
  2. Harmi ettet päässyt! Iso voimahalaus <33

    VastaaPoista
  3. Hui ja kauhistus! Sä tapat itsesi. Sori, kun kirjoitan noin töksäyttäen, mutta totta se on. Tappele ja taistele!!!! Voit saada elämältä vaikka mitä ihanaa. Kokeile!! Mene hoitoon, nostata painoa. Jos ei elämä silloinkaan nappaa, aina voita palata sairauteen takaisin...

    VastaaPoista