2011/02/14

No School Today

Mikään ei oikein tunnu miltään. On hetkiä kun tapahtuu jotain: kuljen kouluun, syön, näen kavereita. Mutta enimmäkseen aika vain ajelehtii hitaasti tuuliajolla eteenpäin. En tiedä mihin olen menossa, en ole matkalla minnekään. Jumitan paikallani vailla tavoitteita. Istun sängylläni ja työnnän jäiset jalkani patterin kuumiin väleihin, jotta veri lähtisi taas kiertämään ja tunto palautuisi taas muuten kuolleelta tuntuvaan vartalooni.

Viikonloppuna tuli taas otettua alkoholia - sen verran reippaasti, että sain metsästää laukkua jälkikäteen Sörnäisistä. Kaikki juomat menivät, vaikka en niiden kittaamisessa ollut edes kauheasti avustamassa. Olin juhlimassa lauantaina, tsemppibileissä, joissa oli boolin ohella tarjolla myös ruokaa. Paljon ruokaa. Täytyy myöntää, että foccaccia ja muut vähät mitä maistoin maistuivat hyvältä. Ruoka on hyvää.

Juhlat jatkuivat pitkälle sunnuntain puolelle, mutta me lähdettiin Emmin kanssa jo aikaisin. Ehkä osasyynä oli se pelko, jonka tarjolla odottavat herkut toivat mukanaan. Humalassa kun kontrolli karkaa usein käsistä ja tällä kertaa ahdistivat jo alkoholin sisältämät kalorit. Yleensä mulla ei ole tällaista juomisongelmaa. Yleistunnelma oli kuitenkin hyvä ja aaaws kun ihmiset oli niin senspaavia. Tuntuu, etten ollu yhtään oikeella hengellä mukana.

Maanantai alkoi kuitenkin loistavasti, kävin koulussa syömässä. Mulla ei ollu tunteja ollenkaan, mutta kävelin ton kolmen minuutin hurjan matkan kouluun ja istuin nurkkapöytään yksin tuijottelemaan kasvismakaronilaatikkoa lautasellani. Yläastelaiset ei välittäny mun läsnäolosta, joten rohkeasti haarukoin sapuskan suuhuni. Ystävänpäivämunkista oli kyllä pakko kieltäytyä, ihmetekoihin en mäkään pysty, vaikka kouluruokailu on jo melkein semmonen.

8 kommenttia:

 1. Aww, toi on jo PALJON, että käyt koulussa syömässä!♥

  Oisko sulla ollu tänään se sisätautilääkärin aika?
  Tai kun se pörräs siinä, kysy multa että onko mulla sille aika, ja tapansa mukaan puhu ittekseen, että "Ei se Noora oo näköjään vielä tullut" :D Joskus varttia vaille kolme, ku ite oottelin Viljaselle aikaa.

  VastaaPoista
 2. Ja tittidii, meiksi näkyy tuolla takana tossa kuvassa!

  VastaaPoista
 3. hei wow todella hyvin on sulla siis mennyt!
  Saisit olla ylpeä itsestäsi :)
  Kiva lukea tuollaista, oikeasti välitän susta.
  Hyvää ystävänpäivää ja todella paljon tsemmpejä sinne ♥

  VastaaPoista
 4. moi.
  oon nosi tyytyväinen kun kävit koulussa syömässä. :) taisin facessa asiasdta mainitakin. :)

  mikkä noi senspis bileet oikee oli? luulin, et on joku juttu vaan teillä kampissa siel ylhäällä kahvilassa. pystyyks noihin muuten miten tuleen mukaan? vois olla aika kiva ja hyödyllistä. välillä on sellanen olo, että pitäs ihan vaan senspikseksi ottaa leivos kahvilla. mutta eihän nyt voi, jos toinen ei ota. olen silloin vaan ahne. ja vaikken haluukkaan vedota mitään sairauteeni, niin silti on olo, ettenhän mä sit olis enään se anorektikko. ja vaikka haluisinkin saada kaikki uskomaan, että olen kunnossa. jotta saisin vihdoinkin olla rauhassa. tosi epäselvästi kaikki tuli nyt.

  VastaaPoista
 5. aaaa, sellaset senspisbileet. :)toivottavasti oli kivaa.

  VastaaPoista
 6. Nii se väsyttää, mutta eipä oo näkyny unta! Viimeyönä kolme vaivasta tuntia torkuin. Osastollakaan ei nukahtanu vaikka kuin väsytti ja yritti ja oli hiljasta ja aikaa ja ja - äää.

  Tartten jotai droppeja! Ei melatoniinit enää vaikuta - mikään ylläri sinänsä. :D

  VastaaPoista
 7. noniin... Mutta toisaalta taas tiedän että jos en syä koulussa niin voin syödä juuri sen määrän muroja mitä haluan illalla ilman lisäliikuntaa jne. Niin siisn 'mielessä se on vähän ongelmallista mutta aijon yrittää kouluruokasyömistä taas hiihtoloman jälkeen jne.
  Ja joo kiitos, Tsemppii♥

  VastaaPoista
 8. En se minä ole, vaan se toinen!

  VastaaPoista