2011/02/05

Not An Alcoholic

Alkoholi on ystävä. Vietettiin eilen Iineksen kanssa "sivistynyt" ilta melkeen kahdestaan. Meidän hamstraamalla alkoholimäärällä juominen ei kuitenkaan ikinä jää vähään vaikka tarkoitus olikin nauttia vain parit drinkit. Siideriä ja paria eri likööriä, kossua ja mitä lie litkuja. Niillä saa aika kivan humalan aikaan. VAIKKA eilen kyllä juotiin maltillisemmin kun yleensä (lue: muisti säilyi). Tuli kuitenkin taas kännipäivityksiä facebookkiin, ehkä se alkolukko olis oikeesti hyvä keksintö?

Kiva oli kuitenkin taas saada pää sekasin ja avautua elämän kurjuudesta. Ja oikeen kivasti tulee energiaakin välillä kehoon kun uskaltautuu juomaan sokeripitosia juomia. Olisi tehnyt mieli vain hyppiä ja tanssia jossain vaiheessa, nauttia siitä valheellisesta tunteesta kun jaksaa mitä tahansa.

Parasta oli ehkä kuitenkin kun jatkettiin tsemppipuheita vielä aamullakin ja tuli luvattua, että tänä vuonna päästään vielä normaalipainoon ja selätetään tää p*skasairaus. Joskus me vielä nautitaan darra-pizzaa hyvällä omallatunnolla. Töitä tehdään ja tän viikonlopun mä aion suoriutua hyvin, koska maanantaina on sisätautilääkärille aika, ja se ottaa kantaa pääsenkö hiihtolomalla perheen mukana Italiaan.

Tuntuu taas, että kyllä se elämä tuolla jossain pilkottaa. Here we come!

PS. Sain perjantaina suoritettua biologian kokeen ja kai se sen verran hyvin meni, että ainakin pääsen läpi. Nyt enää toinen jäljellä :)

5 kommenttia:

 1. Joo :(
  Mä olin jo ennen joulua neuvottelussa osastolla, ja sillon sovittiin ihan yhteisymmärryksessä että tammikuussa tuun.
  Mut nyt mulle kerrottiin perjantaina et paikka on vapautunu, eikä enää annettu vaihtoehtoja kun oisin kieltäytyny.

  Mut hei kiitos, ja sullekin supervoimia♥ toivottavasti pääset lähtemään reissuun!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että Iines piristi :)

  VastaaPoista
 3. <3 !

  tää tsemppi me pidetään, ME VOITETAAN ELÄMÄ TAKAISIN.

  argh ärsyttävää kun joudun kirjottelee anonyyminä, pitäiskö munkin tehä tunnus tänne? no anyways terveisin tiedät kyllä kuka :----)

  ja muista opetella puhumaan ! *hali*

  VastaaPoista
 4. alkoholi maistuu mullekin vähän liian hyvin. :(
  hei, olis kiva lisätä sut naamakirjaan kavereihin. :) saatan sut jotain kautta löytää. lisään jos löydän. hyväksy jos siltä tuntuu.
  terveisin j.

  VastaaPoista
 5. wow, oot tosi rohkee! Ihailen suuresti että julkaiset omia kuvias, ja kerrot noin avoimesti itestäs :)

  VastaaPoista