2011/03/12

Voodoo Shop Hop

Hengattiin Liisan kanssa koko päivä Itäkeskuksessa. Tai mä hengasin, kaveri tuli vasta myöhemmin. Mukaan tarttui Anttilasta Greyn anatomia toinen tuotantokausi, Seppälästä musta (lasten) huppari, ja Cyber shopista sieniavaimenperä ja lävistyskorukokoelmaan täytettä.

Yleensä löydän vaatteita h&m:n ja gina tricotin tapaisista kaupoista, mutta tämän vuoden kevätmallistot eivät miellytä ollenkaan. Pastellisävyjä, beigeä ja ruskeaa, phyi. En viitsinyt edes sovittaa mitään. Kerrankin shoppailusaldo jäi vaatteiden osalta pieneksi, hyvä minä! Vaikka rahaa menikin turhan paljon. Ja ainiin, ostin vielä pari hiuslakkaa, joihin sain kaupanpäälle minisuoristusraudan. Voi olla kätevä osastolla, kun en viitsi sinne kauheasti tavaraa kuljettaa ja otsatukka on pakko kuitenkin silloin tällöin suoristaa.

Vielä voisin metsästää jostain kivan bilelaukun (sitten en tarvitse enää muuta!!), mulla on vaan yks ja sekin on älyttömän pieni. Vaikka pieni se saa ollakin.

Syömään kotiin ehdin vasta seitsemäksi, meni siis melkein koko päivä syömättä, mutta se korvautunee sillä kun mennään huomenna isovanhemmille juhlimaan 75-vuotispäiviä. Onneksi tulossa on meidän lisäksi vain serkut, ei tarvitse tehdä suurta epämiellyttävää kättelykierrosta tuntemattomien sukulaisten kanssa. Muutenkin kaikki sukujuhlat on ihan turhia.

6 kommenttia:

 1. Ihanat nuo sun hiukset! :)
  Menet siis osastolle?

  VastaaPoista
 2. Voi rakas , oot laihtunut ihan kamalasti ;____; Seuraavan kerran kun sua tuun moikkamaan , tuun sisätautiosastolle ja oot täynnä letkuja ja piuhoja... Ja sillon voin luvata etten pysty kattomaan sua itkemättä . Rakastan sinuu ♥

  VastaaPoista
 3. voi hitto noora! oot ihan pieni. ei saaa tappaa itteesä :(

  VastaaPoista
 4. Hiusmallihommia joo. Noi on niin käteviä, kun saa ilmasen värin ja leikkauksen, vielä ihan Suomen huipulla olevilta kampaajilta. Sit ku saa vielä niitä tuotteita siitä palkaks, niin ei tartte tuhlata rahaa esim. just lakkoihin ;)

  VastaaPoista
 5. jenna, en mä itseeni tapa ja ite oot jokatapauksessa pienempi.

  VastaaPoista
 6. enpäs ooo :D minu bmi on vissii just 13.6 :D sine oot pienempi <3 vois kyl näkyillä niin kun vaikka joskus emmi (ja muiteki ketä keksitää) :DD ennenku saatana kaikki ollaa jossai osastolla letkuis

  VastaaPoista