2017/08/11

I'm in the Archipelago and I know I'm still alive

Purjehduspostaukseen tuli muutenkin jo niin paljon kuvia, että päätin kerätä reissussa otettuja luontokuvia ihan omaan postaukseensa. Olin siis heinäkuussa viikon verran saaristossa purjehtimassa ja Nikon kulki tiiviisti mukana. Kuvia on enimmäkseen kasveista, mutta varoitan jo nyt, että mukana on myös yksi otos rantakäärmeestä, joten älkää käärmekammoiset pelästykö ja heittäkö puhelinta vahingossa kädestänne (kuten itse meinaan aina tehdä).

Toivottavasti tykkäätte!
Saan ehkä vihdoin hankittua uuden tietokoneen seitsemän vuotta vanhan tilalle. Olisi kiva päästä kokeilemaan myös kuvanmuokkausta jollain muulla ohjelmalla kuin ilmaisen Photo Filtren vanhalla versiolla. Kuvien editointi on nykyään niin suuri osa valokuvausta, että olisi jo aikakin alkaa keskittyä myös siihen puoleen ja opetella kuvaamaan raw:illa.

8 kommenttia:

 1. Henkeäsalpaavan kauniita kuvia ja ihanasti vangittuja tunnelmia ❤️ Sun valokuvapostauksia on aina upea lukea & katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä aina mietin et näitä luontokuvia on jo liikaa, ja lukijat lähtee kun ketään ei kiinnosta. Mutta tosi kiva lukea näitä rohkaisevia kommentteja ♡

   Poista
 2. Komppaan edellistä kommentoijaa - ihan älyttömän kauniita kuvia ja mukava postaus! :)

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tuo käärme kuva on upea!!

  VastaaPoista
 4. Ite tykkään blogeista, joissa on myös luontokuvia. Kuvia aiheesta ku aiheesta, ni tuo kivaa piristystä. Mut erityisesti luonto on vaa nii <3. Ja sä hallitset ton kuvaamisen! -Mirzu

  VastaaPoista
 5. Sä otat niin hienoja kuvia, että niitä on ilo katsella! Laita vaan kuvapostauksia useamminkin. toi käärmekuva on upea!

  VastaaPoista
 6. VAU. ei voi muuta sanoa.
  <3

  VastaaPoista