2017/09/02

Muuttojuttuja (taas)

Viime päivät ovat kuluneet pakkaillessa ja siivoillessa. Tänään sitten lastattiin vanhempieni, siskoni ja Joonaksen voimin tavarat pakun takaosaan ja muutettiin mut uuteen osoitteeseen.

Uusi asunto on ihanan tilava ja valoisa! Mulla on jopa parveke ylimmässä kerroksessa ja näkymä viereiseen puistoon. Ja mikä parasta: tästä ei tarvitse muuttaa ihan hetkeen pois. Näitä muuttoja kun on kuluneiden kahden vuoden sisään tullut ihan riittämiin, kiitos!


Helsingin keskustaan nykyisestä sijainnista ei kävellä ihan vartissa, mutta ratikat kulkevat, joten en ole ihan yhtä eksyksissä kuin Vuosaaressa asuessani. Lisäksi mulla on täältä lyhyemmät matkat polille, päivätoimintaan ja terapiaan, joten uusi ympäristö on siltäkin kantilta vain hyvä juttu.

Tällä hetkellä kämppä tuntuu tosi autiolta, koska mulla ei ole juurikaan huonekaluja. Vaatekaappi hajosi matkalle ja vanha matto oli siinä kunnossa, että se sai lentää pesettämisen sijaan kaatopaikalle. Aiemmissa asunnoissa on ollut joko avopuolison tai tukiasunnon kalusteet, ja entiseen yksiöön ei sängyn lisäksi mahtunut edes nojatuolia saati sohvaa. Haettiin me sentään pesukone kierrätyskeskuksesta, joten vihdoin saan pestä omat pyykkini.

Tein tän kollaasin osastolla joskus vuosia sitten, mutta haluan tän kyllä seinälle :)


Demikin selvisi matkasta hienosti. Itse hermoilin hamsterin puolesta, sillä yksi entisistä kääpiöhamstereistamme stressaantui kesälomahoitoon vietäessä automatkasta niin pahasti, että se kuoli seuraavana päivänä. Demi matkasi kantokopassa, jossa se kaiveli puruissa, söi tomaattia ja hamstrasi poskipussit täyteen. Ei näyttänyt olevan mitään hätää, eniten varmaan ärsytti että joutui heräämään keskellä päivää.

Huomenna pitää mennä vielä vanhalle asunnolle siivoilemaan. Äiti lupautui auttamaan, joten samalla saan ehkä tuppauduttua vanhempien luokse lounaalle. Oma keittiö on vielä sen verran kaaoksessa, ettei kauheasti huvita laittaa itse ruokaa kun ei löydä leikkuulautoja, kauhoja tai mitään.


Vaikka joudunkin dataamaan ja katsomaan telkkaa "tuolinani" säälittävä sohvatyyny, niin oon tällä hetkellä aika tyytyväinen. Hyvää lauantai-iltaa kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Tuo alue on tosi rauhallinen ja turvallisen tuntuinen, katsoin reittioppaasta että asuin noin 200 metrin päässä silloin kun asuin tuollapäin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää katukin on tosi hiljainen ja uskon että tulen pitämään alueesta!

   Poista
 2. Hei sori nyt tälleen ihan asian vierestä, mutta millainen suhde sulla on nykyään liikuntaan? Minkä verran ja miten liikut yleensä päivän/viikon aikana? :) Voisitko tehdä jonkunlaisen asunnon esittely postauksen sitten kun saat tavarat paikalleen yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykän askelmittarin mukaan on ollut pakko kävellä vähintään 10 000 askelta päivässä, mutta sitäkin oon saanu aika hyvin rajotettua. Oon muutamana päivänä pakottanu itseni vaan lepäämään kotona ja käynyt korkeintaan lähikaupassa, enkä kuollut liikkumattomuuteen tai ahdistukseen.
   Esittelypostauksen voin ehkä tehdä, jos saan joskus hankittua kalusteita x---D

   Poista
 3. aivan kuolettavan tylsiä juttuja, kuka näitä lukee oikeasti mielenkiinnolla?? helvetin iso lössi tyttöjä pitää näitå tyhjänpäiväisiä blogeja jokapäiväisestä elämästään, ketään ei oikeasti kiinnosta, välillä ihkutatte toistenne kirjoituksia siinä toivossa, että se poikisi muutaman solidaarisen kommentin takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi raksu. Helpottiko kun sait purettua taakan sydämeltäsi?
   Ihanaa päivää sinullekin <3

   Poista
  2. Kuka ottaa sun kommentin tosissaan, kun et viitsi edes isoja alkukirjaimia käyttää? Ja näitä "tyhjänpäiväsiä" blogeja on kuin sieniä sateella, koska monelle kirjoittaminen on tapa ilmaista itseään. Just try to live with it, ei ole pakko lukea.

   Poista
 4. Anonyymin kannattaa perustaa oma blogi niin pääsee kirjoittamaan hyvällä kieliopillisella Suomellaan omasta elämästään. Taitaa olla elämä niin täynnä sisältöä että kateus iskee kun ei omaa blogia ole. Go fuck yourself.

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen tupaan! Kuulostaisiko siltä, että himpun verran parempaan päin ..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Välillä parempaan ja välillä taas viirun verran huonompaan, mutta helpottaa kun nyt on kämppä, jonka ei tarvitse olla vaan väliaikainen ratkaisu.

   Poista
 6. OH MY GOD

  Sori kun kirjoitan ihan väärään paikkaan mut toi sun viimeisin instakuva sai mut aivan sekaisin... ������

  -K.K.

  P.s. mulla ois jotain tunnustettavaa jos jotenkin saisin täysin anonyymisti jonkun yhteyden suhun.. :D

  VastaaPoista