MINÄ

Hei, ja tervetuloa blogiini!

Tähän pitäisi ilmeisesti nyt kirjoittaa joku tylsä esittelyteksti. Nimeni on Noora ja olen 24-vuotias helsinkiläinen, erityisherkkä itseään etsivä tyttö / nuori nainen. En haluaisi esitellä itseäni diagnooseina, mutta mainittakoon pitkäaikainen syömishäiriö, masennus ja epävakaa persoonallisuus.

Osastojaksoja on takana enemmän kuin sormilla voi laskea, vaikkin nyt olen pärjännyt jo vuoden avohoidolla. Sairaslomalla - kuntoutustuella - olen silti edelleen. Lukiota olen suorittanut nyt seitsemän vuoden ajan, mutta ei opiskelusta näytä näillä näkymin tulevan mitään. Viimeisen kahden vuoden aikana olen suorittanut jopa yhden ruotsin kurssin. Tulevaisuus on vielä aika avoinna, mutta ehkä keskityn ensin vain tähän paranemiseen. Valokuvaus kiinnostaa, mutten ehkä kuitenkaan siitä ammattia itselleni halua.

Blogia olen kirjoittanut vuodesta 2010. Enimmäkseen aihe on pyörinyt anoreksiani ympärillä. Vuoden 2015 alussa sain syömishäiriöllä mässäilystä tarpeekseni ja siirryin puoleksi vuodeksi kirjoittamaan Meripihkaa-blogia. Palasin kuitenkin takaisin Too shy to screamin puolelle, sillä lukijoilta saatu vertaistuki tuntui siinä vaiheessa korvaamattomalta.

Olen eläinrakas ja yllättäen lempieläimeni on hamsteri. Mulla on ollut kaksi syyrialaista ja kaksi talvikkoa. Tulevaisuudessa, kunhan pääsen muuttamaan asuntoon johon saa ottaa lemmikin, aion hankkia pienen syrkki-vipeltäjän.
Meidän cairnterrieri-neiti nimeltä Luna asuu tällä hetkellä suurimman osan aikaa siskon luona, mutta siitä on suuri ilo aina kun se käy vanhemmillani tai luonani hoidossa.

Lakto-ovovegetaristi olen ollut yläasteelta lähtien, eli eläinkunnan tuotteista käytän vain maitoa ja kananmunia. Blogissa esiintyvät reseptit ovat näin ollen lihattomia. En ole pitänyt punaisesta lihasta edes lapsena, mutta kasvissyöjäksi aloin lopulta eläinoikeusien takia. Juon mieluummin teetä kuin kahvia, mielellään mustaa jättimukista (soija)maidon kanssa.

Pitkään ajattelin, että Stadi päättyy sinne minne sporakiskotkin. Vuoden 2016 vaihteessa muutin kuitenkin Itä-Helsinkiin ja pikku hiljaa alan sisäistämään myös uuden asuinympäristön osaksi Helsinkiä.

Tykkään pöllöistä, Ugly dolleista, muumeista ja muumimukeista, tatuoinneista, lävistyksistä, hiusväreistä, Harry Pottereista, kauhuleffoista, kirjoista, livemusiikista (Billy Talent & Haloo Helsinki! ♡), Sprite- ja Cokis zerosta, hyvästä ruoasta ja vaikka mistä.

Olen aika suorasanainen ja ajattelen sanomisiani usein vasta jälkeenpäin. Multa saa aina rehellisen mielipiteen. Kuvittelen olevani harkitsevainen, mutta toimin hetken mielijohteesta. Mut saa liian helposti puhuttua mukaan tekemään mitä vain. Keikoilla käynti, shoppailu, valokuvaus ja matkustaminen on kivaa. Oon ujo, mutta puhun liikaa. Mielipiteitä on ja ei ole. Maailmanparantaja pienillä teoilla.

Yritän elää, vaikka aina ei jaksaisi olla positiivinen. Päivä kerrallaan ja kiinni hetkessä