2015/01/11

This Is My One Last Chance To Breathe

Poistin viimeisimmän postauksen, koska se oli näin jälkeenpäin ajateltuna turhan sairasta tekstiä.

Osa ehti kuitenkin pelästyä, että enkö pääsekään kuntoutusosastolle. Paikka sieltä kuitenkin on edelleen aukeamassa minulle ja aloituspäivä on sovittu. Mulla on ensi keskiviikkona hoitokokous, johon tulee osastonlääkäri ja (tuleva) omahoitajani.

Ja ei, mua ei jännitä osastolle meno. Tai ehkä vähän se, minkälaisen vastaanoton saan. Veikkaisin että aika kylmän. En tiedä keitä kuntsarilla tällä hetkellä on, mutta kuulemma joitain samoja kuin sieltä kesän alussa lähtiessäni. Ja mä voin suoraan sanoa, ettei mulla ole juurikaan muistikuvia viimeisestä siellä viettämästäni viikosta. Että hävettääkö pikkasen?

Kuitenkin: tää on mun viimeinen mahdollisuus ja aion ottaa siitä kaiken irti. Tervetuloa anoreksia-vapaa elämä!

7 kommenttia:

 1. Niin paljon voimia kamppailuusi kuin vain voi toivottaa! ♥

  VastaaPoista
 2. Sä pystyt siihen Noora!!!!!!!!!!! <3

  VastaaPoista
 3. Todella paljon tsemppiä! Laitetaan kummatkin isompi vaihde päälle, että päästään viimeinkin elämään kunnon elämää =)

  VastaaPoista
 4. Loistouutinen!!!
  Pidän kaikki mahdolliset sormet ja varpaat ristissä, että kaikki menee just eikä melkein nappiin, ja kuntsarin porteista marssii jonakin kauniina päivänä ulos terveempi, onnellisempi ja eheytyneempi Nooruska!
  Voimia, sisua, sinnikkyyttä, luottamusta, uskoa, periksiantamattomuutta jajaja...kaikkea parasta tervehtymisen taipaleellesi!! ♥

  VastaaPoista
 5. Aika klassineb taktiikka pakoilla vastuuta toi "en muista mitään"-tyyli, toivotaan että menee läpi!onneksi voit tarkistaa täältä blogista kaikki faktat kesän tapahtumista. toivottavasti siellä ei ole niitä henkilöitä jotka pakotti sut alkoholin ja pilven käyttämiseen.Ja toivottavasti siellä osastolla on nyt säännöt joko vähän yksinkertaisemmat tai sitten löysemmät, että et lennä ulos tällä kertaa! Voimahalaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä jos en oikeesti muista? Klassista.
   Enkä mä lennä tällä kertaa päihteiden takia, oon asettanut nollatoleranssin itselleni niiden suhteen. Eikä kukaan "pakottanut" mua viimeksikään, itse olin ajattelematon.. ja sen myötä tilannetajuton.

   Poista