2016/12/01

Alone but not lonely

Olen kuluneen viikon aikana vain istunut masentuneena jätesäkkien ja banaanilaatikoiden keskellä, siivonnut ja sisustanut uutta yksiötäni. Mitään uutta-uutta ei kuitenkaan kannata ostaa, sillä putkiremontin takia helmikuun jälkeen on taas muutto edessä.

Italian-matkan jälkeen jouduin palaamaan tukiasumisen päätyttyä uuteen tyhjään asuntooni. Minulla oli edelleen myös tukiasunnon avaimet hallussani, joten lentokentältä lähdin mieluummin yöbussilla Vuosaareen sillä en kestänyt ajatusta yksin vieraassa paikassa. Perillä ei ollut yhtään sen tutumpi olo, sillä melkein kaikki yksikön kalusteet oli jo viety pois. Kello oli jo yli puolenyön, mutta raahasin televisioni olohuoneeseen saadakseni edes ostos-tv:stä seuraa. Ohjaajani saapui aamulla ja kasattiin mun loput tavarat autoon.Toisaalta olen iloinen, että pääsin takaisin "kotiseuduilleni" Etelä-Helsinkiin, joten vaikka olo uudessa asunnossa on välillä vähän orpo, niin aikakin ympäristö on tuttu. Olen omillani, mutta vanhempien luokse kävelee alle viisi minuuttia. Yhdeksi yöksi sinne viime viikolla jo pakeninkin... Parasta on, että voin hakea Luna-koiran luokseni kun siltä tuntuu ja tietysti julkiset liikenneyhteydet: jos myöhästyy sporasta, pääsee vaihtoehdolla B silti suht' ajoissa perille.

Viime viikon tiistaina käytiin Oonan kanssa Katajanokalla Mielenterveysmessuilla. Oli ihan kiva kierrellä ja kuunnella tietoiskuja, mutta itselleni en oikeastaan löytänyt mitään uutta tukemaan omaa kuntoutumistani. Pitäisi vain aktiivisemmin jatkaa SYLI:n ja kulttuuripajan ryhmissä käymistä.


Tänään (tai eilen, nyt kun eletään jo torstaita) kävin kuvaamassa Brian & Helvetin Perunan keikkaa ja tykkäsin tuoreen punk-bändin vedosta kovasti. Viimeisestä keikkakuvauksesta on jo melkein vuosi, joten oli kameran asetusten kanssa vähän säätämistä. Toivottavasti sain Mirolle edes pari julkaisukelpoista kuvaa...


Huomenna (tänään) suuntaan aamupäiväisen fysioterapiaryhmän jälkeen isovanhempien luokse Järvenpäähän muutamaksi päiväksi. Ollaan jo parina viime vuotena askarreltu mummin kanssa yhdessä joulukortteja, joten nyt olisi taas tarkoitus käydä ostamassa tarvikkeet ja laittaa korttipaja pystyyn!

Seuraavaksi voisin taas postailla ruokakuulumisia, olen taas uskaltanut kokeilla kaikkea uutta! Ensi viikkoon, yritän kirjoitella useammin kunhan saan arjen uudessa kämpässä sujumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti