2017/04/19

Spring awakening

Nyt kun kevään merkkejä on alkanut ilmaantua enemmänkin, olen innostunut taas kaivamaan kameran esille. Tämä Suomen kevät vain on sitä, että yhtenä päivänä aurinko paistaa ja on lähes kymmenen astettä lämmintä ja seuraavana aamuna tuleekin taas lunta. Kuitenkin, lokin kirkunaa kuuluu päivittäin, Uunisaareen pääsee taas lautalla ja nahkatakin on saanut kaivaa kaapista, joten kesäisiä tunnelmia alkaa pikku hiljaa heräillä.

Odotan kovasti, että luonto vihertyy; alkukevät kun on niin tylsää harmaata ja ruskeaa ainakin luontokuvauksen osalta (tai sitten olen mielikuvitukseton ja väärässä ympäristössä).

Tässä kuitenkin kuvapläjäys muutaman kuluneen viikon ajalta:


8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia♥ Etenkin toi lentävä lintu -kuva on kiva ☺!

  VastaaPoista
 2. Ihania, kauniita kuvia <3

  Vaikka monissa on paljon harmaan sävyjä, mitkä nyt sattuu olemaan suomalaisen kevään sävyjä, oot saanut kaapattua luonnon kauneutta jotenkin niin kauniin yksityiskohtaisella ja ajattomalla tavalla, ettei sitä harmautta välttämättä edes huomaisi, eikä se kokonaisuudesta huolimatta vallitse kuvissa..
  Ihania kuvia, sulla todella on kyky käyttää sitä kameraa ja myös näkemystä ja tilannetajua, milloin :)

  Mäkin oon odottanut kevään puhkeemista kukkaan karmeista allergioista ja usean viikon siitepölyzombijaksosta huolimatta. Ja siitäkin huolimatta, et neonvihreät puut ja ekat kukat muistuttaa viiltävän tuskan ja häpeän myötä ajankohdista jolloin jäi asioita saavuttamatta ja toteutumatta.. silti se on ihanaa kun luonto puhkeaa kukkaan <3 Ja mä niiin odotan et pääsee taas sieneen!! Tää pitkä lauha lopputalven/alkukevään jakso tuntuu vaan pitkittyvän, kun päivät ei oo tarpeeks lämpimiä ihanasta auringonpaisteesta huolimatta, ja yöt aina pakastaa..

  Ainiin ihana kuulla taas susta :) Mua aina jänskättää/pelottaa/ahdistaa kun uusia postauksia saa odottaa :/ :D

  -K.K.

  VastaaPoista
 3. Nää on aina niin ihania <3

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia taas! Ja hienoja harmaan ja valkean sävyjä.
  Sie otat tosi hienoja lintukuvia (ei taida olla eka kerta, kun sanon :)), sinitiaisen kuvat olivat aivan mahtavat. Ja sorsakuvasta puuttui vaan puhekupla: "Kääks! Ja sinä sanoit, että vesi on lämmintä, räpyläthän täällä jäätyy!"

  VastaaPoista
 5. Tosi taitava olet kuvaamaan! Olkoonkin, että on harmaata ja joskus ankeaakin saat kaiken näyttämään kuvissasi kauniilta.
  Luontoa se harmauskin on ja taitoa sulta ei puutu.
  Itsekin kun harrastan valokuvausta, joskin masennuksen ja syömishäiriön vuoksi jäänyt taas kamera kaappiin, voisin suorastaan sanoa olevani kateellinen. Mutta en "harrasta" kateutta. Minusta on hienoa, että on ihmisiä, jotka osaavat tuoda kuvissaan luonnon niin kauniisti esiin. Ja meillä muilla on etuoikeus nauttia niiden katselusta.
  En ole aikaisemmin kommentoinut kirjoituksiasi, löysin tänne tuttavani kautta. Hän halusi minun tutustuvan blogiisi sillä meidän historiamme ovat lähes identtiset. Ikäeroa on paljon ja paraneminen ehkä eri vaiheessa mutta olen kokenut hyvin paljon samoja asioita kuin sinä.
  On voimauttavaa lukea tekstejäsi
  - ja katsella valokuviasi :)
  Saanko kysyä, minkälainen kamera sinulla on?
  Entä oletko käynyt jotakin kurssia joskus vai itse harjoitellut vain?

  VastaaPoista
 6. Moi, ootko koskaan ollu ''tuetussa asumisessa''? Siis sellaisessa solussa mikä on tarkoitettu mielenterveyskuntoutujille? Olen ehkä hakemassa sellaiseen ja olisi kiva kuulla kokemuksia sellaisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen. Melkein koko viime vuoden asuin asumisyksikössä, josta välillä kirjoittelinkin ja tällä hetkellä olen jonossa kuntoutuskotiin, tosin en vielä ole varma otanko paikkaa vastaan.

   Poista
  2. Miten tuollaiseen kuntoutuskotiin pääsee asumaan? Aihe kiinnostaa.
   T. Eri ano kuin aloittaja

   Poista