2015/12/06

Itsenäisyyspäivän myrsky

En ole viettänyt Suomen itsenäisyyspäivää sen kummemmin. Kävin rannassa ihastelemassa merta, jonka tuuli oli nostanut melkein laitureille ja jalkakäytävälle asti. Kävelin myös pitkästä aikaa Uunisaaren kautta pursiseuramme HSS:n saareen kameran kanssa. Osa puista ja kasveista oli peittynyt osittain veden alle, ja aaltojen roiskeet täplittivät lopulta linssin tehden kuvaamisen mahdottomaksi. Joitain otoksia sain kuitenkin ennen tätä otettua, joten tässä päivän kuvia:Nyt illalla olen katsonut Linnan juhlien vastaanottoa ja ihaillut pukuja yhdessä perheen kanssa. Samalla nautimme vuohenjuustopatonkeja päärynän ja hunajan kera. Ikkunalaudalle sytytettiin kaksi kynttilää ja Suomen lippu liehuu juuri sopivasti näyttäytyen välillä keittiön ikkunasta.

Onko teillä jotain itsenäisyyspäivänperinteitä?

Hyvää illanjatkoa kaikille, ja onnea vielä Suomi 98v.

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia olit ottanut!
  Meidän perheessä ei oo oikeen perinteitä, juhlistetaan isäpuolen äidin synttäreitä ja äidin ja isäpuolen kihlapäivää. Illalla katsellaan Linnan juhlien vastaanottoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No onhan tuossa jo perinnettä kerrakseen :D

   Poista
 2. Moi, tosi hienoja kuvia oot saanu otettuu :) meillä ei sen ihmeellisempää itsenäisyysperinnettä oo paitsi se että käydään joka vuosi hautausmaalla viemässä kynttilät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tapana käydä hautausmaalla vasta jouluaattona (jos silloinkaan).

   Poista
 3. Ihania kuvia, oot tosi taitava kuvaaja!

  VastaaPoista
 4. Suomi on itseasiassa 99-vuotias :) Ensimmäinen itsenäisyyspäivähän oli silloin, kun Suomi itsenäistyi eli oli 0-v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eihän se heti vuonna 1917 itsenäistyessään täyttänyt vuotta? :D

   Poista