2015/12/19

SMMMY:n jäähyväiskeikka

Olin katsomassa Sallan ja Miron matkan maailman ympäri viimeistä keikkaa torstaina Kuudennella linjalla. Pääsin kuvaajana sisään, joten valokuvia tuli urakalla otettuakin. SMMMY on ainoa bändi, jota käyn kamera mukanani katsomassa, joten te olette varmaan jo kyllästyneitä näihin otoksiin aina samasta bändistä. Lupaan, että tämän postauksen jälkeen niitä ei enää tule, sillä yhtye hajoaa.

Sallan lauluääni on niin upea ja etenkin viimeiset kappaleet olivat sen verran tunteella vedettyjä, että alkoi melkein itkettää. Bändin musiikkia tulee ikävä, mutta eiköhän sekä Sallasta että Mirosta kuulla vielä. Jään innolla odottamaan!

Oli kyllä ihanaa päästä pitkästä aikaa kuuntelemaan musiikkia livenä, saa ladattua sitä hyvää energiaa, mitä ei tän pimeyden keskellä meinaa löytää mistään. Onko teillä mitään keikkoja tiedossa?

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, etenkin toi viimeinen on upea otos! :)

  VastaaPoista
 2. Itse olin samaisella jäähyväiskeikalla. En ollut koskaan kuullut yhtään biisiä koko bändiltä. Nyt vasta löysin heidät. Osu ja uppos ykkösellä! Rankkoja biisejä, antaa ajattelemisen aihetta. Kyllä ne vielä takas palaa, ennemmin tai myöhemmin. Ei tää tähän lopu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palaa, mutta kumpikin tahollaan. Erityisesti odotan, mitä Sallalta saadaan kuulla kun pääsee itse säveltämään ja sanoittamaan ;)

   Poista
 3. Otat kyllä hienoja kuvia!

  VastaaPoista