2017/01/28

Tahdot irti pyörästä, joka pyörii muttei matkaas enää edistä

Miten vaikeaa voikaan olla vain olla? Olen nyt pari päivää ollut flunssassa ja rauhoittuminen ja paikallaan oleminen on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. En yleensä kipeänä huomaa olossa muuta, kuin että päässä tuntuu "vähän hassulta" ja nenä valuu kuin Niagaran putous.


Viereisessä rapussa alkoi tällä viikolla jo putkiremontti, eikä siinä melussa pysty enää puoli kahdeksan jälkeen nukkumaan. Tai tee muutenkaan mieli kauheasti kotona olla. Mulla ois lupa mennä vanhempien luokse, mutta oon vaan vetänyt särkylääkkeen naamaan ja sen voimalla käynyt polilla ja kävelyillä lähes normaaliin tahtiin.

Olen syönyt normaalisti, joten tuntuu että pitäisi tehdä muutakin kuin vain hautautua sängyn pohjalle kirjojen kanssa. Tiedostan, että kyseinen ajatus on lähtöisin anoreksialta eikä itseltäni, mutta kampoihin laittaminen vaatii voimia, itsensä ympäripuhumista ja faktojen toistelemista ääneen. Elimistö on flunssan takia jo muutenkin rasitustilassa ja sairastaminen tonennäköisesti vain pitkittyy, jos ei lepää.


Tänään oon kuitenkin nukkunut lähes puolet päivästä, syönyt välillä ja aloittanut Netflixixtä The 100:n toisen tuotantokauden. Onneksi sää on niin surkean sateinen ja sumuinen, ettei ulos ole onneksi edes tehnyt mieli.
Kävin mä lähikaupassa hakemassa valmispinaattikeiton, mutta se on niin lähellä, ettei sitä lasketa.


Nyt käyn hakemassa gefilusmehutölkin sängyn viereen ja jatkan Netflixin parissa. Parempaa lauantaita kaikille! Ootteko onnistuneet välttämään flunssat ja influenssat?

12 kommenttia:

 1. Paranemisia sulle, miten se meneekin aina vähän silleen että kun ei ole kipeä niin laiskottaa ja haluis vaan olla sisällä, mutta sitten kun on kipeä niin tuntuukin että haluais tehdä kaikkea mahdollista? :D
  Itse oon välttänyt flunssat aika hyvin mutta täällä taas parannutaan viisaudenhampaiden poistosta, naama näyttää tällä hetkellä siltä et oisin joko joku muumihahmo tai saanut turpaani.
  Mut tosiaan, kun keho sairastaa niin on vaan pakko levätä. Pahimmassa tapauksessa jos lähtee kipeenä huhkimaan esim lenkille niin saa sydänlihastulehduksen aikaiseksi. Joten lepoa vaan nyt, kyllä se flunssa menee ohitse ja sitten pääsee taas jatkamaan arkea normaalisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kun oon nyt kuunnellut Disco Ensemblen uutta levyä ja Haloon uutta biisiä nii tekis mieli hyppiä ympäri kämppää..
   Voi ei, onneksi viikonloppuna voi piiloutua kotiin :--D Mullakin on aika hammaslääkäriin kuukauden päästä ja hirvittää kuulla mitä legoille kuuluu, ainakin lohkeillu on "kivasti" ja kiillevauriot varmaan pahentunu.

   Poista
 2. Uuuu oot niin söpö! Paranemisia ja ota nyt iisisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja otan! Tänään onneksi ollut jo paljon parempi olo :)

   Poista
 3. Pikaista paranemista! Mitä blogeja sä muuten tykkäät seurata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nykyään luen oikeastaan vain tuttujen blogeja ja sellaisia, joita olen seurannut jo useamman vuoden.

   Poista
 4. hei sulle on heitetty haaste :) http://miramyy.blogspot.fi/2017/01/aikuisten-kaverikirja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon aika huono toteuttamaan haasteita, katotaan saanko joskus tehtyä :D

   Poista
 5. Moi! On ihan totta että kipeänä ei saa liikaa rasittaa eli just mitää lenkkiä tai raskasta liikuntaa (ml. pitkin kämppää pomppimiset ;) ) mutta muuten tähän kohtaan on esitettävä eriävä esimerkki omasta elämästä, nimittäin kun joskus aikoinaan päätin lakata "sairastamasta" perinteiseen tyyliin (eli ettei syö jos ei nälätä ja jää punkan pohjalle potemaan), on taudit alkaneet häipyä paljon nopeammin, ja yleiskunto ei oo enää heikentynyt entiseen malliin joten toipuminenkin on paljon nopeampaa jne.. eli vaikka siitä on välillä tullut huono olo niin oon syönyt normaalisti, käynyt kaupassa ja touhunnut ja tehnyt normaalisti kotitöitä ym. poislukien raskaampi liikunta/aherrus. Mutta jokainen tietysti on yksilöllinen, ja mulla mennyt näin.. Ja siis en oo ana, eli ne ruokahaluttomuudet ym on olleet vain kuume- tms pöpökohtaisia!

  -K.K.

  VastaaPoista