2018/01/02

2017

Selailin koneeltani tänä vuonna järkkärillä otettuja kuvia ja päätin tehdä pienen koosteen viime vuodestani. Vaikka nyt muutaman kuukauden on mennyt vähän kurjemmin, tuli etenkin alkuvuoden kuvia valitessani hyvä olo kun muistelin ihmisiä, tapahtumia ja ilmoja.

TAMMIKUU

Mulla oli hyvä ja rauhallinen olo itseni kanssa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Mulla oli ensimmäistä kertaa täysin oma vuokra-asunto ja vieläpää Etelä-Helsingissä, jossa tunnen oloni kotoisaksi. Valokuvasin paljon ja arki toimi.HELMIKUU

Myös fyysinen vointi koheni koko ajan, joten hankin salikortin ja ensimmäistä kertaa sain painoni nostettua normaaliin. Päätin myös monen vuoden haikailun jälkeen vihdoin hankkia itselleni hamsterin ja haettiin Demi-vauva kasvattajalta Turusta asti.
MAALISKUU

Putkiremontin takia tuli taas muutto, mutta onneksi aivan nurkan taakse. Mulla alkoi myös päiväsairaalajakso Aurorassa. Oma kroppa ahdisti, mutta samalla oli upeaa huomata mitä kaikkea (lähes) terveellä kropalla oikeasti jaksaa tehdä. Nautin liikunnasta, vaikka luulin etten enää ikinä siihen kykene.
HUHTIKUU

Päivät päiväsairaalassa ja uusien taitojen opettelu väsyttivät ja vapaa-ajalla nukuinkin paljon. Silti vuorokausi- ja ruokarytmi pysyivät hyvinä. Luontokuvauksen lisäksi myös keikkakuvaus alkoi kiinnostaa enemmän.
TOUKOKUU

Sää alkoi muuttua kesäisemmäksi ja ihailin luonnon heräämistä. Jaksoin nähdä kavereita sen sijaan, että olisin jäänyt vain kotiin neljän seinän sisälle.

KESÄKUU

Pukeutuminen kiinnosti ja musta oli kiva suunnitella asukokonaisuuksia, kun ulkona kerrankin tarkeni. Deminkin kanssa tuli puuhailtua sekä aamuin että illoin, kun neiti kerran oli hereillä.
HEINÄKUU

Päiväsairaala jäi tauolle ja "lomalla" juhlin Prideja, istuin kavereiden kanssa puistoissa, kävin festareilla ja vietin viikon purjeveneellä. Unirytmi oli mitä sattuu, mutta kesällähän kuuluu valvoa?
ELOKUU

Palasin vielä kolmeksi viikoksi päivikselle, minkä jälkeen aloitin Vamoksessa kolmena päivänä viikossa. Uuteen paikkaan totuttelussa kesti, mutta tykkäsin ryhmästä. Paras ystäväni synnytti pojan ja pääsin kummiksi ♥
SYYSKUU

Taas tuli muutto eteen ja vaihdoin kaupunginosaa. Uusi kämppäni on paljon isompi kuin entiset, joten kotona on yhä aika tyhjää. Mulla meni useampi kuukausi ennen kuin sain tavaroita muuttolaatikoista paikalleen.LOKAKUU

Syömiset olivat muutaman kuukauden aikana menneet pahasti alamäkeen, joten sain lähetteen syömishäiriöklinikalle ja kävin syksyn aikana kolmella hoitojaksolla päiväosastolla. Kävin myös mummolassa hakemassa tuulta siipien alle, mutta kotona syömiset eivät ottaneet sujuakseen.MARRASKUU

Poltin paljon tuoksukynttilöitä pimeässä istuen. Jaksaminen oli niin maassa, että päätin jättää Vamoksen toistaiseksi tauolle. Ajatukset olivat kiinni ruoassa ja liikkumisessa. Aloin pelätä, että kroppa ei kestä enää jatkuvaa oksentelua ja rääkkiä.JOULUKUU

Mieliala oli aika matalalla ja välillä olin suorastaan toivoton, kun en saanut otetta syömisiin osastosta huolimatta. Silti yleistä tunnetta kuvailisin sanalla toivokas. Odotin joulua ja kävin monella keikalla.

En pidä uudenvuodenlupauksista, mutta tavoitteeksi tälle vuodelle asetan oman hyvinvointini. Yritän taas etsiä asioita, joista nautin ja huolehtia itsestäni. Kroppa kuntoon ja josko pääkin tulisi pikku hiljaa perässä.

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta sulle! <3 Oma hyvinvointi on kaikista tärkeintä, niin fyysinen kuin henkinenkin :)

  VastaaPoista
 2. En muistanutkaan et ehit olla helmi-maaliskuussa jo noin upee! Siihen takas ja eteenpäin, tiedän että pystyt <3

  VastaaPoista
 3. Erittäin hyvää ja ihanaa uuttavuotta sinullekkin :)

  VastaaPoista
 4. mikä kuukausi oli paras huonoin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras oli heinäkuu, rakastan kesää. Loka- ja marraskuu oli yhtä masentavaa pimeää huonointa kuukautta.

   Poista
 5. Kävitkö oikeasti normaalipainossa, vai vaan lähellä ja sitä ja sairauden sanelemana "pyöristit normaaliin"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsin normaalipainon alarajalle pyöristämättä mihinkään suuntaan.

   Poista
 6. Ihana layout sun blogilla! :D Jotenkin nostalginen, mutta tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon entinen virtuaalitalleilija, joten vähän samalla tyylillä mennään edelleen :D Ja tällä hetkellä blogeissa suosittu valkoinen tausta tuntuu itsestä vähän tylsältä..

   Poista