2018/02/22

Friends and dogs

Istuttiin eilen iltaa tyttöjen kesken Kalliossa. Oli hauskaa, onneksi uskalsin jättää kodin turvalliset seinät ja lähteä. Tosin Fannyn kanssa laulamisen seurauksena ääni lähti, mutta eipä sitä tarvitsekaan näin yksin kotona sairastaessa. Tulin siis kipeäksi pitkästä aikaa.

Ei mulla muuta, haluan vain muistuttaa että tähän sairastamisen oheen mahtuu silloin tällöin myös kavereita ja hauskoja hetkiä. Ja näiden hetkien takia täällä kannattaa elää.

4 kommenttia:

 1. Kuinka paljon sulla on vielä matkaa turvallisiin painolukemiin, eli normaalipainon puolelle? Biologisesta normaalipainosta nyt puhumattakaan...Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin jo normaalipainossa, mutta nyt alarajalle on matkaa taas pari kiloa... Tää on vähän tämmöstä edes-takas-sahaamista tällä hetkellä. Kiitos :)

   Poista
 2. Joitko? Jotenkin käsitin että olit antabuskuurilla? :)
  Saako sen kuurin muuten jos _itse_ kokee olevansa alkoholisoitunut, vai millä perusteella sait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Join. Ja joo, söin antabusta, mutta koska se kuormittaa maksaa, niin koin että haitat ovat suuremmat kuin hyödyt. Tällä hetkellä alkoholi ei ole haitannut arkea, mutta jos se alkaa taas sanella liian suurta osaa elämässä, aloitan taas lääkityksen.
   Mulla kyseinen lääke aloitettiin auroran päiviksellä. Koko jakso olisi pitänyt olla täysin päihteittä (koska alkoholi vaikuttaa mielialaan) ja parin viikon jälkeen totesin lääkärille, etten tähän pysty.

   Poista