2019/03/08

What moon songs do you sing?

Olen tällä viikolla käynyt iltapäivisin ulkoiluttamassa perheemme koiraa. Siskoni, jonka luona Luna tällä hetkellä suurimman osan ajasta asuu, lähti pariksi viikoksi Balille, ja koira päätyi hoitoon vanhemmilleni. Oikeasti Luna on koko perheen koira, mutta siskoni ovat sen omineet ja se asustelee vuorotellen kummankin luona.

Voin jo näin viikon jälkeen todeta, että vaikka pikku terrieri on mitä rakkain ja ihanin, en yksin koiraa jaksaisi. Siksi tämä iltapäiväulkoilujärjestely on sopinut oikein hyvin.



Maanantaina ja keskiviikkona käytiin haukun kanssa merisatamassa pursiseuramme saaressa, jonne talvisin pääsee siltaa pitkin. Oli melkoinen tuuli, mutta käveltiin aallonmurtajaa muina neiteinä ja katseltiin ulkopuolella lilluvia jäälauttoja (ja vähän ehkä piti komentaa myös aaltoja).




Oltiin sen verran aikaisin liikkeellä, että koska muita ulkoilijoita ei ollut, uskalsin päästää Lunan vapaaksi. Heitin palloa ja Luna olisi juossut perässä varmaan loputtomiin. Käytiin katsomassa talvitelakalla olevia veneitä ja kävelemässä kallioilla.




Tulen piakkoin kirjoittamaan kuulumisia paremmin. Viime kuukausina on tuntunut, että tarvitsen taukoa bloggaamisesta. Ei ole kiinnostanut kirjoittaminen tai valokuvien ottaminen, tietokoneenkin olen avannut vain katsoakseni Netflixiä. Haluan pitää kirjoittamisen mukavana asiana, joten yritän olla kasaamatta siitä paineita itselleni.

Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille vahvoille naisille!

2 kommenttia: