2011/03/25

Eat Me

Tarkkailu loppu. Pakkohoitopäätös siitä ois tullu, joten jäin nyt vapaaehtosesti. Ja heti ne meinas jo laittaa mut uusiks tarkkailuun kun aloin puhua viikonloppulomista.

Tehtiin sopimus, että syön nyt viikonlopun kiltisti ja maanantaina ne laittaa mulle lähetteen neloselle, jos ruokailut sujuu hyvin. Syön siis nyt nolla-starttia, fuskaamatta ja kiljumatta.

Eihän mun painoindeksi ollutkaan kun 12,8. Vähemmän kun ikinä ja viimeset kilot ihan tän paikan ansiota. Tais viime viikolla paino laskea yli kilon kun ei kukaan ollut kiinnostunut anorektikkolapsen syömisistä. Mutta nyt ne haluu kaikki läskit muhun takas.

Nää yrittää tunkea mulle koko ajan nutjera, hah. Vaihtoehtona on mehukeittoa, joten kumpaakohan mieluummin otan? Yrittivät tarjota mulle vanukasnutriakin "jos tää ois helpompi kuin tuo juoma".

PS. Kalium on nestemuotosena lääkkeenä ihan vtun pahaa!

7 kommenttia:

 1. yritä syödä, olet hirveän pieni ! tarvitset todella apua, ota se vastaan.
  haleja ♥

  VastaaPoista
 2. Mä oon ihan sanaton... toivon vaan että söisit.. <3 Oot niin pieni, ei sun tarttis olla yhtään pienempi <3

  VastaaPoista
 3. en sano tätä ilkeyttäni tai pahoittaakseni mielesi vaan siksi että voisin saada sinut ymmärtämään. Nimittäin sä alat olemaan siinä tilanteessa että voit alkaa suunnittelemaan omia hautajaisiasi. Tiedän sen sillä siskoni oli samassa tilanteessa kuin sinä. Hänelle sanottiin sama, hän ei muuttanut tapojaan ja hän kuoli 13.1.11. Mieti siis haluatko selvitä ja parantua vai menehtyä.

  VastaaPoista
 4. hei lissu sä oot jo aikuinen. Ota vastuu itsestäsi ja ala syömään. Toi on ihan naurettavaa. Sä vaan tapat itsesi tuolla. Lol.

  VastaaPoista
 5. Voi ei miten pieni sä ootkaan! Ihana blogi sulla. Paljon voimia ♥

  VastaaPoista
 6. Niinhän se on että lopulta täytyy vaan valita elämän ja kuoleman väliltä. Itse valitsin elämän joka sujuu edelleen tosi takkuilleen, edelleen syömishäiriöisenä yhdettätoista vuotta, edelleen mielialaongelmaisena ja mietin taas että olisko se kuolema sittenki parempi vaihtoehto. Mut se olis vaan helpompi valinta ja tuntisin itseni siinäkin luuseriks. :D Siispä yritän edelleen... Jospa se tästä iloks muuttuis prkle. Ja ihan mielenkiintosta jäädä katsomaan koska ihmiset onnistuu räjäyttämään oman elinpaikkansa maapallon.

  VastaaPoista