2011/03/17

Here Comes The Anxiety

Soitto tuli ja osastolla ollaan. Tää kävi liian nopeasti.

Mä tunnen olevani lapsi aikuisten keskellä, ja siltä varmaan näytänkin. Suurin osa muista potilaista kun on aikuisia, siis oikeasti aikuisia ja varmaan yli kolmea kymppiä. Istun huppu päässä sängyllä ja tuijotan tyhjyyteen, se on ainoa mitä jaksan tällä hetkellä. Kun kello tikittää hitaasti kohti ruokailua ja mä mietin, miten saisin ohitettua sen jotenkin. Mutta kun vastaus on: en mitenkään. H*tto! Oksentamista nää ei kuitenkaan vielä valvo, tuli sosekeitot ja vispipuurot ylös. Jälkkärikin kun on pakollinen.

Enkä mä arvannut, että täällä on näin hirveen kylmä, kynnet sinertää ja huulet on valkoset. On siinä rajalla, että tärisyttääkö vai ei. Kylmyyteen kuitenkin auttaa pieni juokseminen huoneessa, muut kolme lähtivät ulos, joten tää on nyt vähän aikaa vain mun käytössä. Mun ulkoiluista en vielä tiedä, huomenna varmaan puhutaan siitäkin lääkärin kanssa.

Hoitaja oli kiva ja toi mulle paperia ja kyniä, ihan kuin osaisin piirtää. Ei se mun oloa helpota, en varmaan kestä täällä paria päivää kauempaa. Haluan kotiin, siellä on turvallista.

Ai niin, ja laitoin huulen toisellekin sivulle lävistyksen. Snake bites, jebou.5 kommenttia:

 1. mä olin kerran yön auroras siel öööö... no.. no siel mihin voi mennä vaik keskellä yötä turvaan. ni siellä oli niin kylmä, että tulin siellä kipeeks, vaik olinkin jostain yöllä yhestä tai kahesta johki seuraavaan iltapäivään..

  VastaaPoista
 2. voi. toivottavasti saisit elämänhalua takaisin! :( vaikkei kyllä ole mullakaan. minkäänlaista.. puhelin on kyllä päällä en osaa olla ilmankaan. mutta ei se kyllä koskaan piippaa merkiksi, että joku olisi yhteyksissä muhun. :( kaikki valuu hukkaan...

  VastaaPoista
 3. Voi, toivottavasti pääset sieltä pian pois jos todella toivot sitä. Minua ei sittenkään päästetä pois 45 kilonkaan jälkeen, en ole kyllä edes vielä tuossa luvussa. En ymmärrä.

  VastaaPoista
 4. Kirjoitatko tätä blogia ainoastaan huomionhaun takia kun kerrot esim. oksentelusta jne vaikka isäsi lukee tätä?

  VastaaPoista
 5. evu, nyt vanhemmat onneks toi mulle lisää huppareita, niin alkaa tareta :)

  Stella, mutsi käski kokeilla ainakin alkuviikkoon asti, sitten saan tehdä päätöksen jäänkö vai lähdenkö kotiin. Ehkä sua ei päästetä, kun on niin varmaa mitä tapahtuu heti kun oot kotona?

  Anonyymi, oksentelusta nyt tietää mun perhe enemmän kuin tarpeeksi. Kerron miten asiat on, eikä siinä ole mielestäni mitään huomionhakuista.

  VastaaPoista