2012/11/04

In The Shadows

Käsittämätön ahdistus vaivaa. Paino taas noussut parisataa grammaa ja tunnen olevani liikaa. Minua on liikaa, tekisi mieli leikata saksilla paloja irti. Hyllyn tässä rasvassa ja silti syön lisää. Itkettää ja tekee mieli viiltää. Miksi söin?! (jotta paranisin)

Puhuimme isän kanssa tänään aamupalapöydässä. Kuinka hän toivoo, että saisin painon nostettua 50 kiloon. Hän sanoisi jos painoa tulisi liikaa, lopetettaisi siihen kun olen kauneimmillani. Äitikin on nimittäin hoikka ja olen perinyt hänen vartalonsa. Ei minusta kuulemma saisi läskiä tekemälläkään. Vaikka jo nyt tuntuu jo siltä, laihduttaminen kuiskii koko ajan korvan takana. Voisin helposti olla tunteja syömättä, mutta en anna itselleni siihen lupaa.

Eilen katsottiin parhaan kaverini kanssa Silent Hill, oli kyllä käsittämättömän sekava leffa, enkä siitä kauhua saanut revittyä irti kun ei mitään ymmärtänyt. Ehkä se on pelinä parempi, en tiedä.

Olemme tyttöystäväni kanssa käyneet asuntonäytöissä, tarkoitus olisi saada kämppä jostain Etelä-Helsingistä. Olisi ihan mahtavaa asua esim. Töölössä. Lyhyt matka keskustaan, sairaalaan, kauppaan, porukoiden luo jne. En vain saisi enää joutua osastolle, sillä eläkkeeni ei riitä samanaikaisesti vuokraan ja sairaalassa asumiseen. Ottaisin itse vastuuta, jatkaisin ehkä koulussa. En tiedä, ahdistaa ja samalla olen onnellinen.

10 kommenttia:

 1. Silent hill on yksi mun lempi kauhuleffoista :D olen nähnyt sen varmaankin 4 kertaa. Ihanan sekava.

  Ja hei kuule, mulla tuli ensimmäisen kerran painonnostovaiheessa vuonna 2010 aina kilo viikossa, eli nopeaa tahtiahan siinä mentiin. Ja arvaa vain tunsinko itseni läskiksi, mutta minä halusin niin kovasti (silloin) parantua.
  Pystyt tähän!

  VastaaPoista
 2. koita muistaa että lihavuuden tunne on vain TUNNE , se ei ole totta ! tsemppiä ♥

  VastaaPoista
 3. Isäsi puhuu viisaita sanoja, usko häntä. Ja lihavaa sinusta ei tosiaan saa tekemälläkään, kaunistut vain päivä päivältä kun painosi nousee. Mahtavaa, että saat nostettua kotona, otan sinusta mallia! Tsemppiä myös asunnon etsimiseen! <3

  VastaaPoista
 4. silent hillit on aivan mahtavan häiriintyneitä pelejä ! :----D niihin verratuna leffa on ihan sontaa. hei onnea asunnonetsintään, meistähän tulis melkein naapureita jos saisit kämpän töölöstä ! : D

  VastaaPoista
 5. *saisitte siis tottakai :----D

  VastaaPoista
 6. Veikkaanpa, että jos nyt vaan sitkeästi sinnittelet etiäpäin niin ahdistuksen ja onnellisuuden sekamelska alkaa pikkuhiljaa muuttua voittopuolisesti onnelliseksi olotilaksi, joten tsemiä Sinulle kultaseni! Ja vietä enemmän aikaa isän kanssa aamiaispöydässä - isäsi on viisas mies.

  Onnea kämppäjahtiin ja valoa marraskuun hämärään! <3

  VastaaPoista
 7. you can do it beautiful!

  VastaaPoista
 8. Muista, että jos parantuminen olisi helppoa, ei anorektikoita olisi.

  Takaiskut ovat väistämätön osa parantumista, kyse on siitä jaksatko siitä huolimatta puskea eteenpäin ja olla luovuttamatta. Älä anna periksi, niin on käynyt jo tarpeeksi montaa kertaa jos olet 5 vuotta sairastanut. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 9. nosta painoas vaa pikkuhiljaa että totut sun nykyseen painoos koko ajan ettei tuu isoja painon nousuja. paljon tsemppiä sulle paranemiseen<3!

  VastaaPoista
 10. Oletko lähellä 50 kiloa tuossa sun blogin profiilikuvassa?

  VastaaPoista