2013/04/25

Summer In The City

Tässä teekupposen vierellä odottelen, että päivä valuu kohti loppuaan. Kohta ruokaa naamaan, niinkuin hoitajan kanssa aamulla polilla sovittiin. Painoon ei oltu tyytyväisiä, kun se ei ole noussut. Pitäisi saada noususuuntaiseksi, tai päiväosasto odottaa. Mun omahoitaja on kuitenki nyt vielä pari viikkoa lomalla, enkä haluu päättää mitään ennen kun se palaa. Siihen asti saa osastot odottaa, kunhan ei mitään totaalista romahdusta tule.

Muru tartutti muhun hiustenvärjäysinnostuksen. Ärsyttää kun tukka ei kestä blondaamista, kesällä olisi kiva olla jossain muussa värissä kun mustassa. Viime kesänä olin punapää ja sitä edellisenä blondi. Nyt mulla on vaan toi pieni vaalea raita, jota voi shokkiväreillä värjäillä haluamakseen. Ne kun ei kuluta hiusta yhtä paljon kun kestoväri ja lähtee yhdellä vaalennuksella pois! Sinistä väriä olisi kaapissa, katotaan saanko pidettyä näppini irti siitä. Tai punaisesta.

Pari päivää on sujunut hyvin. Ollaan kokkailtu äidin kanssa maailman parasta nuudelikeittoa (josta tuli kyllä pataa) ja muutenkin olo on ollut ihan pirteä. Johtunee osittain ainakin kesäisestä säästä. Oon kierrelly kaupungilla ja yrittänyt olla ostamatta mitään. Mukaan on silti tarttunut musta neule, jonka perustelin itselleni, että on välttämätön esim. puistoillessa hupparin alla. Tekosyitä ostaa vaatteita.. Ja pimeessä hohtavat aurinkolasit! Ne on hienot, oon aina ollu harakkana kaiken pimeessä hohtavan perään :--D

Ärsyttää edelleen Salatut Elämät.. Eilen oli pakko vetää iltajumpat kun Iida ja Annakin teki kuntopiiriä. Vaikka suurimmaksi osaksi mä vaan naureskelen koko ohjelman toteutukselle. Viiden päivän kurkku-vesi-paaston jälkeen ei kukaan kehu oloaan paremmaksi kuin koskaan, juokse päälle kilometrien lenkkiä ja vedä rääkkitreenejä. Mulla ainakin taju meinas lähtee jo kävellessä kun joskus toteutin 200kcal/pvä dieettiäni. No, se Anna onneks pyörty ja joutuu kai tän päivän jaksossa sairaalaan - ihan oikein sille :)

(Mun puhelin muuten hajos ja kaikki nimet meni mukana, erakoidun ku ei oo kenenkää numeroita!)

11 kommenttia:

 1. hitto muakin ärsyttää Salkkarit... tai siis tää Iidan anoreksiakuvio. toivottavasti saatais pian tuo käsiteltyä sarjassa ja päästäis aiheesta... X/
  Katsoin jo tän päivän jakson etukäteen. en paljasta enempää, mutta nauratti miten esitetään sh-hoitokuviot... joo-o.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan innolla tän päivän jaksoa, eihän noille voi kun nauraa :D

   Poista
 2. Kiva kuulla, että olet paremmalla mielellä ja koitat syödä säännöllisesti. Osasto voisi tuoda tukea arkeen, mutta päättäkää tosiaan asiasta sitten kun hoitajasi palaa lomilta. Ja jätä salkkarit omaan arvoonsa. Todistaa vain, että käsikirjoittajat eivät tiedä tuon taivaallista anoreksia-helvetistä. ;9 Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikka mun säännöllinen syöminen alkaa olla jo aika kaukana, annoskoot jää väkisin liian pieniks :<

   Poista
 3. Voin kuvitella, että näyttäisit aivan häkellyttävän kauniilta sinisillä hiuksilla. <3 Mutta en halua kannustaa siihen! ;) Paljon kivempi, ettei hiukset putoo päästä, ellei sitten halua tehdä britneyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on osa hiuksista värjätty sinisellä :>

   Poista
 4. Mua alkoi vituttaa kun heti ku Ida halusi päästä hoitoon syömishäiriö osastolle ni kappas jo seuraavassa otoksessa oli laukku pakattua ja jo menossa.. Ei vittu se tosiian mee noin. Jotkut venaa osasto paikkaa kuukausia ja jotkut ei pääse anoreksia osastolle ollenkaan vaikka kuinka se olisi. Turhauttavaa, mut odotan innolla mille saa seuraavaksi nauraa, ku noi välissä lyhyesti näytettävät näytteliät ei osaa näytellä oikeesti tyyliin yhtään! Esim nyt toi Anna.. Huoh.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^just tätä mä kans tarkoitin aiemmalla postauksellani.

   Poista
  2. Varmaan yksityiselle pääsis vähän vähemmillä jonoilla. Mutta huoh, eihän sillä ollu ees lääkärin lähetettä, itekseen vaan päätti, että nyt mä tarviin sairaalahoitoa ja hops sinne se pääs osastolle... Mulleki kelpais.

   Poista
 5. Miten on mennyt painon kanssa? Ootko saanu pidettyy sen samana? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma huolestuttavissa lukemissa mennään. Vähän pudonnu tän kuukauden aikana, joten nyt suunta ylöspäin!

   Poista