2013/04/06

The Party & The After Party

Ei törkee mikä olo. Ja rahatkin meni kun tarjosin vaimolleni juotavaa baarissa. Nyt ollaan sitten köyhiä. Päätettii eilen lähtee toisen pariskunnan kanssa viihteelle, en ookkaa ollu baarissa puoleen vuoteen. Aloteltiin meillä ja syötiin, sitten jatkettiin dtm:ään. Ilta vaan jäi vähän lyhyeks kun Ankulle tuli paha olo ja mun oli pakko tuoda se raukka kotiin nukkumaan :----D

Aamulla herättiin sitten sen mukaisissa tunnelmissa, toisin sanoen aika kamalassa torakassa (darrassa). Ollaan löhötty sohvalla ja katsottu elokuvaa ja Salkkareita. Suihkun jälkeen tuli vähän freesimpi olo, mutta tää päivä menee kyllä verkkareissa ja hupparissa.

Meillä on nyt viimeinen yhteinen viikonloppu ennen kun kulta lähtee työharjotteluun. Ajattelin viedä tuon otuksen ulos syömään ja leffaan. Tili vaan kerralla tyhjäks, hehe... Kiitos kelan takautuvat.

Olin maanantaista torstaihin taas isovanhemmilla kylässä. Sujui tosi hyvin kaikin puolin, söin sen viisi kertaa päivässä oksentamatta ja juteltiin, käytiin pitkillä kävelylenkeillä auringossa, tehtiin palapeliä ja muuta mukavaa. Ei ollut kauheasti ahdistusjaksoja, vaikka söin suklaatakin hyvällä omallatunnolla. Ja vaakalakko on pitänyt!

15 kommenttia:

 1. hyvä Noora! ihana postaus taas! ja syö suklaata vaan hyvällä omalla tunnolla :)

  VastaaPoista
 2. Aww, te olette suloinen pari!

  Ja tosi kiva että nyt on mennyt hyvin, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 3. Oot tosi kaunis ja ihana paita + koru! Toivon oikeasti koko sydämestäni, että pidät sun saavutuksistasi kiinni etkä antaudu enää anoreksian vietäväksi. <3

  VastaaPoista
 4. Hyvä Noora, you can do it! <3

  VastaaPoista
 5. ihanaa hyvä noora ! oot alkanu pääsemään elämän makuun, pidä siitä kiinni ! <3

  VastaaPoista
 6. Kamalasta torakasta huolimatta, aivan ihanan elämänmyönteinen viesti! Juuri tuollaista nuoren naisen elämää sun pitääkin elää, syödä, juhlia ja nauttia. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 7. Ihanan positiivinen postaus! Kiva kuulla että menee paremmin ja oot iloisempi, koeta pitää tuo linja ja taistella! <<:
  Mulla ei itselläni ole mtn syömishäiriötä, mutta kaveripiirissä on useampi tapaus, ja onhan se kyllä helvetti jota ei kenellekään toivoisi. Mä olen kuitenkin varma että sä selätät tuon ilkeän sairauden vielä, kunhan vain et luovuta. Muista, että ansaitset onnellisen ja normaalin elämän, paljon parempia asioita, kuin mitä sairaus voi ikinä sulle tarjota!
  Vaikken sua tunnekaan niin blogistasi oon saanut sellaisen kuvan että oot tosi hyvä tyyppi ja tutustumisen arvoinen. <3 Vaikutat ihanan persoonalliselta ja sulla on myös mahtava tyyli!
  Voimia ja iloa kevääseen! <3

  VastaaPoista
 8. ihanaa Noora! keep it up♥

  VastaaPoista
 9. ihana postaus <3

  VastaaPoista
 10. Oi, kuinka piristävää kuulla, että sinulla on mennyt vähän paremmin syömisten osalta! :--)

  Ps. Sulla on ihanat hiukset!

  VastaaPoista
 11. Hyvä sinä! itteä ainakin vaa'alla käymättämyys on auttanu huomattavasti jatkamaan eteenpäin, kun ei kato itteään vaan sen numeron varjossa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 12. Mainiota, Noora, kerrassaan mainiota! <3

  VastaaPoista
 13. MAHTAVAA!!!!!!!!! <3 Ihana lukee tollasta, annat mullekkin toivoa siitä et sh:n ei tartte vallata kaikkea, vaan et välillä oikeesti voikin olla hyvä olo :--)
  Myöskin oon ilonen et oot syönny ja paino ei vissiin oo laskenukkaan (?)
  Oi vitsi tulin tosi onnelliseks sun kirjotuksesta! Kirjota pian lisää!!<3

  VastaaPoista
 14. Hieno homma! Yhdyn edelliseen toivon antamisen suhteen, tällaiset kirjoitukset nimittäin tsemppaavat varmasti monia lukijoita, nim. yksi heistä :)

  VastaaPoista