2013/07/10

He's A Pirate

Haha! Kiitos Ella loistavasta esimerkistä: söin just pussillisen pätkiksiä.

On itseasiassa aika vapauttavaa olla täällä veneellä ilman vaakaa. Syön ihan mitä sattuu (liikaa) ilman omantunnon tuskia. Kun tavallisesti söisin hedelmiä ja kaikkea terveellistä, nyt vedän keksiä ja suklaata kaksin käsin. Siis tavallisen ruoan lisäksi.. Kotona tulee sit kiva kolahdus todellisuuteen kun vaaka näyttää +100kg. Mut ehkä mä oon ansainnu nauttii nää pari päivää, joten en jaksa välittää.

On myös aika kova ikävä takas Helsinkiin, joten lähden varmaan Maarianhaminasta laivalla takas kotiin. Onhan purjehdus ihan mahtavaa, saaristoa, satamia, merikotkia ja ulkoilmaa. Karu totuus on vaan se, ettei tää matka oo enää kuin ne lapsuuden kesät kun siskoista ei oo enää seuraa. Nyt mulla on vaan kirjat entisten pelien ja leikkien sijaan. Vaikka oonkin aina viihtynyt yksin. Eipä mulla kaupungissakaan varmaan paljon tekemistä ole, mutta ainakin on seuraa.

Oon silti nauttinu ja niin aion tehdä loppumatkanki! Hyvää loppuviikkoa kaikille ja muistakaa syödä jäätelöä munki puolesta, sitä kun ei täältä oikeen saa ;)

21 kommenttia:

 1. Hyvä Nooora!! :) ♥ Nauti elämästä!

  VastaaPoista
 2. nauti!!! <3 <3 olet sen ansainnut!

  VastaaPoista
 3. jeeee paraskin tulla sieltä oikeesti paremman näkösenä takasin ! sitten mennää syömään ja drinksuille :---) <3

  VastaaPoista
 4. Sun kommenttiin:
  Et sä tarvii mihinkään mitään bmi 13!!!! Ihminen tarvii vähän isomman bmi:n ollakseen olemassa. :)

  VastaaPoista
 5. Oon ylpeä siusta. 13 voi pinu perseeseen. Muutenkin epäonnen numero. 17 bmi vieläkin alhanen mutt sinne tähtäät. Joohan? Tiedän että oot niin paljon kauniimpi ja sua uskoltai rutistaakkin hieman kovempaa ;) pus ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kilo kerrallaan, kunhan suunta on ylöspäin! Pus, voimia sinne <3

   Poista
 6. Jes, hyvä että pääset tosta kirotusta bmi13:sta eroon! Se johtaa vana pakkohoitoon ja sairaalaan ja Noora sinne me ei nyt haluta enää eiks nii? :--) Mäkin yritän kovasti syödä vaikka vaikeeta on nähä se painonnousu.. :< Mut sen on vaan noustava.. Ei kukaan aikuinen ihminen oo noin pienessä bmi:ssä kaunnin näköinen :--(
  Sä oot muuten niin nätti et sun täytyy saada enemmän painoa nii alat näyttämään vieläkin paremmalta!! :--) Kattele vaikka vanhoja kuvia ja vertaa niihin kaikista kamalampiin (laihoimpiin) kuviin ja huomaa kuinka paljon kauniimpi ihminen on sillon ku ei näytä kuolleelta.
  Syö hyvällä omalla tunnolla ja sitkun tuut taas maihin nii muista herkutella PAAAAALJON jätskiä koska nyt oot ollu nii kauan jäde katkolla ;)

  Voimia pikkuinen!

  pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairaalaan mä kaikista vähiten oon enää menossa!Oon ollu nyt yli puol vuotta kotona. Usko säkin, että jokainen kilo tekee sut vaan kauniimmaks ja pitää elossa. Ruoka on lääkettä, eikä kielletyistä herkuistakaan tapahdu mitään kamalaa. Oon päässy aika hyvin kaloreiden laskemisesta eroon, tai kyllähän mä muistan ne ulkoa, mutta ajattelen että näitä suklaan energiamääriä ei nyt lasketa päiväsaldoon :D Ahdistun siis yhtä paljon yhestä karkista kun viidestä, joten miks en söis koko pussia? Epäloogista, mut huijaan anoreksiaa.

   Poista
  2. Tai siis jos syön yhen keksin, itken mielessäni niitä kahtakymmentä kaloria, mutta kun syön enemmän meen laskuissa sekasin eikä ahdista sen enempää :-o Vertaan myös siihen mitä muut syö, joten syön ainakin yhtä paljon, mielellään enemmänkin, koska mun pitää saada painoo ylös, niiden ei.

   Poista
  3. Mulla on ihan sama juttu! Jos sorrun esim yhteen karkkiin nii se pilaa koko päivän mut jos syön enemmän nii jotenki se ei ahista sillon niin paljoa.. Se on tosi sekava ja outo juttu mut kai se on joku "kaikki tai ei mitään"
   Se on hienoa et koitat syödä muita enemmän koska sulla todellakin on vielä ihan hirveästi nostettavaa.. Ihan mahtavaa jos onnistut syömään enemmän ku muut seuraassa olevat! Ite en siihen oikeen pysty silleen yleisillä paikoilla mut sit yksinäni syön enemmän esim just iltasin jäätelöitä. Mut muiden seurassa mun täytyy olla aina se joka syö vähiten.. :< Inhottava anorektinen ajatus. Mut ihana et sä oot päässy jo siitä ajatuksesta eroon, ehkä mäkin vielä pian pääsen! :--) Ois niin kiva osata ja uskaltaa syödä enemmän! Ihan niiku kaikki normitkin syö..
   Tsemppiä <3

   pinja

   Poista
  4. ^^AINIIN,lisäks viel et pätkikset on kyl ihania :P

   Poista
 7. Jee hyvä! :DD Pätkikset on parhaita <33

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, että olet nauttinut matkasta ja syömisestä. Sinä olet lomalla myös anoreksiasta, joten irrottele hyvällä omallatunnolla. Vaikka palaisitkin Helsinkiin ennenaikaisesti, niin jatka samaa vapautunutta fiilistä kaupungissakin. Ei se paino mihinkään räjähdä ja jokainen kilo on kohti terveyttä ja kauneutta. ;) Tsemppiä Noora!

  VastaaPoista
 9. Noora-kulta et voi syödä liikaa tilanteessasi! Mutta kuulostaa ihan mahtavalta, kun kerrot oikeasti nauttineesi olostasi ja elostasi <3 Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 10. Luin eilen sun parin vuoden takaisia tekstejä, ja juutuin niihin ihan täysin. Sulla oli ihan hirveetä alamäkeä ja vaikka vaikeeta on nyt, niin olen ylpeä että olet voinut nousta siitä pskasta ylemmäs!

  VastaaPoista
 11. Miten menee? :--)

  VastaaPoista