2013/07/19

Sometimes

Mikä tää olo on? Miks? Ei oo tuntunu tältä kuukauteen. ahdistaa! Oon melkeen jo unohtanu miltä tuntuu itkeä pahaa oloaan, olla toivoton ja surullinen. Haluan eristäytyä, kukaan ei saa nähdä mua näin heikkona.

Kaivan lääkelaatikkoa ja etsin pillereitä sekoittamaan pään. Ei löydy. Laitan musiikkia soimaan ja annan itseni hajota. Makaan sohvalla ja tuijotan kattoa.

Oon valmis jopa viiltämään, vaikka viime kerrasta on kuukausia ja lupasin olla tekemättä sitä ikinä enää. Leikin ajatuksella, mutta terät saavat jäädä piiloon.

Kaiken pitäisi olla hyvin. Oon ollu koko päivän menossa ja nyt yritän rauhottua yksin tässä pikkukämpässä. Mä en oo ollu täällä yötä pitkään aikaan, saako ympäristö mut reagoimaan näin?

Tekis mieli vaan ottaa lääkkeet ja nukkua tää olo pois. Eka pitäis vaan tunkea iltapala kurkusta alas (eieieiei) ja antaa antibiootti rotta-herraselle.

9 kommenttia:

 1. Nyt heti iltapalalle, hop! Sitten se antibiootti rotalle ja iltalääkkeet omaan suuhun. Sitten nukkumaan. Ei viiltelyä!!!

  Huomenna on parempi päivä, toivon <3

  VastaaPoista
 2. Nuku paha olo pois, mielummin se kuin itsensä vahingoittaminen.

  VastaaPoista
 3. sä olet vasta alussa toipumisen tiellä (?), on normaalia, että tulee vielä huonoja päiviä. ne pitää vaan kestää. huomenna toivottavasti paremmin! <3
  voimia sinne. ja hei- oot mielettömän vahva, kun ET viiltänyt!! hyvä!! :)

  VastaaPoista
 4. Asutko vielä Ankun kanssa? Milloin muutatte erilleen jos asutte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun. Kämppä on mahdollista irtisanoa joulukuussa.

   Poista
 5. Pysy nyt vain kaukana teristä ja lääkkeistä, ne eivät ole ratkaisu. Pahaa ahdistusta tulee, mutta sisukkaana tyttönä niistäkin selviät. Koita pitäytyä rutiineissa: iltapalassa ja rottien hoidossa, soita vaikka ystävälle, niin saat ajatukset muualle. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Koita jaksaa pikkuinen <3 Oot vahva ja tuut viel voittamaan tän kaiken!!! Tiiän sen :)

  pinja

  VastaaPoista
 7. Hei, en oo ennen sulle kirjottanu, mutta haluan koittaa antaa vinkin sulle. Kun ahdistaa, katso elokuvaa, sillä se lukitsee ajatukset siihen. Itsellä toimii. Anteeksi jos ei auttanut tai aiheutin jotain pahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä toimii, mutta usein kun ahdistus on tarpeeksi paha ei pysty keskittymään mihinkään :(

   Poista