2013/07/03

Sun Is Shining

Kaverit on ulkomailla, töissä, mökillä, kipeenä. Mutta en mäkään enää kauaa Helsingissä homehdu! Viikonloppuna lähden siskon ja vanhempien kanssa veneellämme purjehtimaan kohti Ahvenanmaata. Perinteinen kesälomanviettotapa ja vieläkin on päästävä mukaan, vaikkei ehkä enää viittä viikkoa merillä kestäisi kuten pienenä.

Kävin tänään polilla ja suunniteltiin sielläkin vähän veneelle sopivia syömisiä. Päivä kun pitäisi pärjätä lähinnä välipaloilla, sillä kallistellessa on vähän vaikea kokata. Myslipatukat ja riisifrutit on ainakin todettu toimiviksi, olisiko teillä jotain ideoita? Nutrejakin harkitsen, vaikka ois kyllä kivempi syödä oikeeta ruokaa. Ehkä niitä voisi ostaa varalle. Edessä on siis kahden viikon vaaka- ja oksentelulakko, eikä hirvitä yhtään.

Kun palaan lomalta, on mun oma hoitajakin sh-polilla tullut jo takaisin. Lisäksi vanhemmat on ettiny mulle terapeuttia, vaikka vähän arveluttaa. No, avoimin mielin otan kaiken avun vastaan. Onhan tässä jo sairastettu niin monta vuotta, että ois kiva saada purettuu jotain lukkoja. Sen kuitenkin tiedostan, että kaikki lähtee musta itsestäni.

Viime päivät on menny kattellen hyviä leffoja ja ulkoillen koiran kanssa. Yksin en oo ollu, sen voin paljastaa. Elämä on liian lyhyt suremiseen, pitää jatkaa eteenpäin ja elää hetkessä. Ja oon vilpittömästi ilonen kaikkien muiden puolesta, niiden, jotka pääs opiskelemaan ja niiden, jotka on löytäny jonkun vierelleen. Ankultakin haluan pyytää anteeksi jos oon käyttäytyny tökerösti vaikka ei pitäny aiheesta enää kirjottaa haluun vaan että oot onnellinen :> Sain myös vihdoin ostettua itselleni uuden puhelimen, Lumia on aika kiva!

PS. Ja kiitos sinulle, joka tänään moikkasit minua bussissa. Piristi päivää. En tunnistanut, mutta oletan, että olet joku lukijoistani. :)

17 kommenttia:

 1. Mäkin lähen sunnuntaina tai maanantaina purjehtimaan! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Hyviä purjehduskelejä sitten vaan sinnekin.

   Poista
 2. ihania kesäpäiviä sinne! <3

  VastaaPoista
 3. Vähänkö oon kateellinen sulle! Mäkin haluan purjehtimaan!! Pidä hauskaa siellä munkin puolesta!!

  Oikein ihanaa kesää sulle!♥

  VastaaPoista
 4. saat anteeksi <3 en mäkää sulle aina kauheen kiva oo ollu, mäki pyydän sulta anteeksi. Pidä hauskaa siellä ja nauti kun tuuli heiluttaa hiuksia ja aurinko grillaa sut <3

  VastaaPoista
 5. Hyvä noora!:) Oikea asenne ja tosi kiva lukea,että menee paremmin:)

  VastaaPoista
 6. Jeejee hyvä Noora ! ♥ , toivon kaikkea hyvää sulle, ja ennenkaikkea hyvää veneilyreissua ! C:

  VastaaPoista
 7. Hyvä että sulla menee paremmin! :)))

  VastaaPoista
 8. Taas sait mut iloselle fiilikselle :--) Ihanaa kuulla et sulla tuntuis menevän paremmin! Varmaan just sen syömisen ja ruuan ansioista oot ruvennu voimaan paremmin <3
  Muista herkutella, mä ainakin oon herkutellu ihan liikaa jo! :P

  Mukaanhan voit ottaa vaikka pikkurasioissa olevia juttuja esim jotain herkkuja kuten pähkinöitä, karkkeja, banaanilastuja yms. Ja sitten vaikka hedelmiä/kasviksia :--)Tai sitten kaupasta jotain valmisjuttuja kuten karjalanpiirakoita, täytettyä patonkia tai jotain muuta leipää.
  Muista myös ottaa paljon juotavaa mukaan ettet kuivu!
  Pidä hauskaa reissussa ja nauti kunnolla!! <3

  pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä et ees voi syödä liikaa herkkuja ^^ Karjalanpiirakat ja kuivatut hedelmät kuulostais hyvältä, en ookkaa uskaltanu syödä niitä pitkään aikaan.

   Poista
  2. Noni, siin ois sit yks haaste ja askel eteenpäin jos noita tesmaat syödä :--)

   Hyvää matkaa<3

   pinja

   Poista
 9. Tuli tosiaan niin hyvä mieli tästä postauksesta! Ihana, että elämä alkaa taas maistumaan ja päivistäsi löytyy ilon aiheita. Venematka on sellainen irrotus arjesta, että se varmasti tuo luottamusta omaan pärjäämiseen. Jospa terapia-asiatkin alkavat luistaa sitten matkan jälkeen, kun omahoitajasikin palaa lomilta. Ihanaa reissua ja nautihan kesästä ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vaan toivoa, ettei ala ahdistaa liikaa pienessä purkissa kökkiminen. Pitää vaan ottaa mukaan paljon tekemistä ja hyvä asenne. :) Ja pääseehän sitä takaisin Helsinkiin junalla/bussilla/laivalla jos olo muuttuu huonommaksi.

   Poista
 10. Kuulostaa ihanalle! :) proteiinipatukat on hyviä eväitä. Sekä valmis puurot. En kuitenkaan suosittele "so low carp protein" koska niissä maistuu omasta mielestä liikaa teollinen maku. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikapuurot sopii hyvin aamupalalle, mulla onkin useempana vuotena ollu niitä mukana. Proteiinipatukoita en oo ikinä syöny, kuulostaa pahalta :D

   Poista
 11. Ihanaa matkaa, Noora!

  Nauti lämmittävistä auringonsäteistä, mahtavista meren kuohuista, vilvoittavista tuulenhenkäyksistä ja kauniista saaristostamme!

  Mukavaa lukea ettet ole ollut viime aikoina yksin täällä Helsingissäkään... ;)

  Haleja! ♥

  VastaaPoista