2013/09/10

Train To Somewhere

Oli paras viikonloppu pitkiin aikoihin! (Voin hehkuttaa tätä käskemättäkin, te kaksi.) Kävin Tampereella toista kertaa elämässäni, ja johan oli aikakin. Ella on asunut siellä jo vuoden ja vasta nyt päästiin Liisan kanssa visiitille. Kolmen ihmisen aikataulut on vaikea sovittaa yhteen, kun on ollut pääsykokeita, opiskeluja ja yksi on niin pöpi päästään, ettei jaksa ottaa kehenkään yhteyttä.

Käytiin Amarillossa syömässä, itse otin vuohenjuustohampurilaisen. Stressailin sitä melkein koko päivän etukäteen, mutta loppujen lopuksi ei ollut mitään ongelmaa ja sain syötyä koko hampparin ja osan ranskalaisista. Katsottiin myös maailman sekavin leffa, juoruttiin ja valvottiin melkein puoli neljään.

Oli mahtava sää, joten seuraavana päivänä vähän ulkoiltiin. Ei me kauaa puistossa ehditty istua, kun tuli kiire syömään. Paikat oli aika paljon kiinni, eikä jaksettu kauaa kierrellä, joten käytiin sit kaupassa ja tehtiin ite // Ella teki. Muisteltiin ala-asteaikoja ja kuuntelin puolella korvalla toisten nykyisistä opiskeluista, bileistä ja haalarimerkeistä.

Junamatkat meni kattellessa BB 24/7:aa. Nolous.. :--D
Ja VR:n hinnat on jotain ihan uskomatonta: melkeen neljäkymppiä per suunta, kun ei oo opiskelija-/eläkeläisalennuksia.

Täl viikol onki sit paljon kaikkee. Maanantaina näin vanhaa hoitajaani viimeistä kertaa ja kyllä siinä pieni itku tuli molemmin puolin. Tuntui niin pahalta sulkea ovi perässä, kun en saanut sanottua sanoja, jotka olisin halunnut: edes "kiitos"... Loppupäivä meni sitten masistellessa. Tänään jalkautuva kävi luonani syömässä lounaan ja illemmalla kävin lääkärissä ihan muilla asioilla. Huomenna olisi vielä sh-poli ja loppuviikosta terapia.

Kohta poikaystävän kanssa ulkoiluttamaan Lady-Lunaa. (Wuh!) ja kahville (teelle).

15 kommenttia:

 1. No nyt meni kyllä superviikonloppu ihan oikeaan osoitteeseen - Sinä jos kuka olit parhaan viikonloppusi ansainnut! Ja ihan parhaaltahan tuo kuulostikin!

  Sen sijaan ymmärrän tosi hyvin, että tuntuu pahalta, kun vanha hoitaja on nyt poissa kuvioista. Mutta olen varma, että uudenkin hoitajan kanssa alkaa ajan myötä luistamaan yhtä hyvin. Muistathan, että hoitajia väistämättä tulee ja menee. Kuten aiemmin totesin, Sinä rakennat omaa elämääsi heidän tuellaan, mutta et heitä varten vaan itsesi. Ja siinä Sinä vielä onnistut!

  Lisää vaan mukavia viikonloppuja ja päiviä kera poikaystäväsi, Lunan ja vaniljateen... Toivoopi toinen pöpipää! ;) <3

  VastaaPoista
 2. Peter osasi kertoa että masterchef Ellalla oli myös muksua! uusintaaaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peter tietää kaiken, aina tulee nykyään vastaus :D

   Poista
 3. Taisin nähdä sut maanantaina bussissa 13:n aikaan. Jäätiin molemmat pois samalla pysäkillä mutten sitten tohtinut sanoa mitään.. jätän fanityttöilyt toiselle kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin varmaan vaikuttava näky, kun bussimatka meni itkeskellessä. Mutta saa tulla moikkaamaan!

   Poista
 4. Alkaa kuulostaa elämältä, aivan ihanaa! Olet tosiaan ansainnut irtiottoja ja kivoja asioita. Jatka samaan malliin tyttönen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arki on sitten taas astetta hankalampaa, mutta yritetään!

   Poista
 5. Mä näinkin sut siellä ulfåsan polilla klo.12 aikaan. Olisin halunnut tulla halaa sua mut mun vanha hoitaja jutteli mulle ja sitte mun terapeutti hakikin jo mut... Mut kumminkin isoo voima halii sulle vaikka sitä et liven saanu ; ) (olisit varmaan kyl vähä ihmetellyt jos random olis tullu halailee ja sanoo jotain kannustavaa.. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, hali sullekin! Ja onnea jatkoon, jos sulla tosiaan loppuu hoito tuolla :)

   Poista
 6. Kiva kuulla että on mennyt ihan hyvin! :--) Voimia Noora, oot vahva ja sinnikäs tyttö! <3

  pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin. Toivottavasti et oo kovin pahoittanut mieltäs mun kommenteista, yritän vaan takoo järkee sun päähäs :<

   Poista
  2. En oo pahottanu mieltä, tiiän et oot oikeessa mut tiiät myös miten katala sairaus tää on ja vie järjen mennessään ja miten mahotonta sillon on toimia niiku oikeesti pitäis... :--(

   pinja

   Poista
 7. Ettei kyseessä olis Ella joka kävi teknillisessä lukiossa vuoden ajan?

  VastaaPoista