2013/09/05

Nothing To Tell

Mielialat vaihtelee ilman järkevää syytä. Ahdistus iskee ihan yhtäkkiä, välillä saan peitettyä sen, välillä itken itseni uuvuksiin. Viiltely houkuttaa; syksy huppareineen ja takkeineen tulossa, kuka huomaisi? Liian moni. Oksentelen oikeastaan päivittäin. Maanantaina join itseni humalaan, kirjoitin pitkän tekstin päiväkirjaani ja uskalsin vihdoin näyttää sen äidille. Olen taas liian pitkään yrittänyt selviytyä yksin.

Koira muutti siskon kanssa pois. Kukaan ei vie mua enää iltapäivisin ulos ja kävelyyn hiipii pakkoliikunnan maku. Määrät ei ajallisesti veny, mutta yksin on tylsä kävellä samoja teitä ja istua puistoissa, joten ajatuksissa se on pakkoa. Ei huvita, mutta ei koko päivää voi vain istua sisällä. (Koska se ei ole terveellistä, vai koska silloin ei kuluta?)

Ja täälläkin uskaltaa varmaan vihdoin mainita sen, että seurustelen. Näiden kaikkien masistelujen keskellä jotain iloistakin. Enkä oikein ymmärrä miksi mieli on niin mustana, kaikki kun on oikeestaan aika hyvin. Pitäisi olla. Silti näen kaikesta vain negatiivisen puolen, hetkittäin on hauskaa, mutta ei kestä kauaa että unohdan ne hetket. Pitää varmaan jotenkin yrittää muuttaa ajattelutapaansa!

Vaniljatee soijamaidolla on muuten hyvääää!

15 kommenttia:

 1. No mutta hei, on TOSI ihana ja ISO asia, että seurustelet! Onnea ihan mielettömästi!! Ei muuta kuin vaniljateetä soijamaidolla kehiin ja kullan kainaloon käpertymään... <3

  VastaaPoista
 2. Yritä pärjäillä:)<3

  Off topic: ^ Andrea, olet ihana kun aina kannustat muita kommenteillasi eri blogeissa:) T:yksi vanha osastokaveri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Anonyymi! ^
   Jonka ilmeisesti tunnen! :)
   Kaikkea hyvää Sinullekin, kuka ja missä ikinä oletkin! <3

   Poista
  2. Mustakin on ihana lukea Andrean kommentteja - myös muista blogeista :)

   Poista
 3. Pikkunen mä tiiän et sä pääset vielä jaloilles!! Usko tai älä. Anna vaan elämän viedä ja kuuntele sydäntäs ja omaa vanhaa itteäs. Älä jää anoreksia varjoon.

  Jossain postauksessani kirjoitinkin "miksi jatkaa tätä samaa vanhaa polkua jonka olen nähnyt eikä se tuonut minulle mitään.. ja kun vierestä alkaisi aivan uusi ja tuore polku "

  Tiedän.. se pelottaa. Ihan vitusti. Mutta vasta sen polun päässä voit todeta sen olleen paras mahdollinen vaihtoehti.

  Rakastan siuu ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas :> Mä haluan uskoa tohon kaikkeen. Vaikeetahan se on kun tulevaisuus on pelkkää tuntematonta, mutta en ajatellut kuolla ennen kolmeakymppiä. Et joo, ruokaa ja terapiaa.

   Poista
 4. Ihminen muistaa negatiiviset asiat helpommin kuin positiiviset, siksi positiivisiin asioihin pitää takertua kiinni kynsin hampain. Ihanaa, että seurustelet, jospa se kantaisi pahan olon yli. Kuten mainitsit, olet liian pitkään yrittänyt selviytyä yksin, nyt vain rohkeasti pyytämään tukea. Moni haluaisi sinua varmasti auttaa.
  Voimahalaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi olo tuli kun sain purettua ajatuksiani äidille. Tänään vietin ihanan päivän poikaystävän kanssa ja huomenna lähden Tampereelle näkee parhaita kavereita, yritän takertua näihin :)

   Poista
  2. Nellikin on ihana kommentteineen...:')

   Poista
 5. Mä toivon et saisit ton oksentelua lopetettua. Se on niin vaarallista, varsinkin kun ottaa huomioon sun alhaisen painon ja pitkän syömishäiriöhistorian. Tsemppiä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alotin uusiks kaliumien syömisen. Pitäis varmaan pyytää labralähete, oon viimeks käyny joskus kesän alkupuolella.

   Poista
 6. Nyt pistät kaikki energiat uuteen suhteeseen ja nouset vielä jaloillesi.
  Ja koen tarpeelliseksi mainita että sun tukka on jumalainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos värin saisi vielä tasaiseksi, olisi paljon parempi!

   Poista
 7. Voiei, toi oksentelu on tosi huono juttu!! Koita päästä siitä eroon joohan <3

  Ihana kuuulla et oot löytänyt vierelles jonkun mukavan ihmisen! Onnea! Nyt muistat hänen takia koittaa jaksaa vaan vaikka ahdistais ja tekis mieli tuhota itseään!

  pinja

  VastaaPoista
 8. Jes, yritän. Sinä myös! :---)

  VastaaPoista