2014/12/14

(Boring) Boring (Bored)

Viime päivinä on ollut suurimmaksi osaksi ihan ok olo. Helpottaa tietää, että kuntoutuspaikka irtoaa ens vuoden puolella, vaikka päivät meneekin syömisten suhteen ristiriitaisissa tunnelmissa. Aamuisin päässä pyörii vain, ettei enempää ruokaa läskille, mutta tässäki kirjoittaessani syön (myös aamupalasta suoriuduttuani) myöhäiseksi lounaaksi kantarellikeittoa ja leipää...

Keskiviikkona käytiin Joonaksen kanssa mun terapian jälkeen kattomassa Hobitin viimeinen osa Sellon Finnkinossa. Liput lähti erittäin halvalla ja karkit käytiin ostaa Prismasta. Osaan Taru sormusten herrasta leffojen vuorosanat melkein ulkoa, joten paras kohta oli mielestäni aivan loppu Sormuksen ritareihin viitaten: Gandalf: "And what about very old friends?" Seuraavaksi Silmarillion-elokuvaa odotellessa?

Perjantaina käytiin äidin kanssa sushilla lounaalla.

haluisko joku vaihtaa parempaan puhelimeen, jossa ois ees kohtalainen kamera?
Eilisiltana oli puolestaan Haloo Helsingin keikka The Circuksessa. Kiertueen päätös, ja näin hyvää keikkaa bändi ei oo varmaan ikinä vetänyt! Eka osa gigistä eturivissä ja toka kavereiden kaa taaempana. Pure lööv, tms! Puol kahen jälkee ei viittiny enää maksaa itseään jatkoille baariin, joten kiltisti himaan nukkuu.


Tänää tuskailtu painonnousua ja käyty Jennan kaa kahvilla / teellä keskustassa.

Oisko muuten kiinnostusta blogikirppikselle? Tuntuu, että oon kasvanut ulos suurimmasta osasta teini-emo-vaatteistani (ei pelkästään koon, vaan myös iän perusteella). Tossa ois vierellä Ikea-kassillinen kledjuja, joita en enää käytä. Joten, anyone, kiinnostaako?

12 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiinnosta pakko kysyä, monellako HH!:n keikalla olet ollut? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo laskenut, aika monella :D Eka tais olla 2009.

   Poista
 2. Loistavaa, että paikka irtoaa ensi vuoden puolella! Onneksi olkoon! Et ole tainnut siitä vielä postauksissasi mainitakaan (täällä kommenttipuolella tosin, jollekin, jokin aika sitten...). Nyt vaan valmentautumaan niitä pahimpia "mokia" vastaan, ettei hoito vahingossakaan kaadu johonkin kompastukseen matkan varrella... Tsemppiä!

  Hmm. Näin sen ekan Hobitti-leffan. Jotenkin nämä päätähuimaavat maratoneepokset ei vaan jaksa iskeä. Maisemat on toki mahtavat ja roolisuoritukset loistokkaita... Piti käydä katsomassa kakkososa, mutta jäi. Joten ei kolmostakaan ilman kakkosta... Eipä silti, hobittien elämänfilosofia on ihan omaa luokkaansa - ammenna Sinä siitä, ja kaikista maagisista taruista matkan varrella, terästäytyessäsi kohti ensi vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivelen kaikki mahdolliset motivaationrippeet ja ahdistuksenhallintakeinot jostain muistin syövereistä tässä joulun aikana :))

   Poista
 3. Ihanaa et saat sen paikan! Koeta nyt vaan sinnitellä sinne asti. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä menee kuulemma pidempikin aika, mut siihen asti yritetään selvitä (ja vähän sen yli!)

   Poista
 4. Tsemii kuntoutukseen! Itse kotiuduin sieltä viime perjantaina, vissiin ekana kuntoutujana suunnitellusti! Toivotaan että sinäkin pääset tällä kertaa 'maaliin' saakka :)

  Täytyy sanoa, ettei se ihmeitä tee enkä vieläkään koe olevani 100% varmalla maaperällä, mutta siellä viettämäni 7kk aikana on tapahtunut kyllä valtavia muutoksia asenteessa, ajatusmaailmassa, terveydessä yms yms.. no okei, mutta varmaan tää raskaus on vaikuttanut myös paljon. Hoitajathan tuollakin on vaan tukena, suurin työ on tehtävä itse ja ainakin mulle se yhteisö ja vertaistuki oli hoitotahoa tärkeämpää.

  Hyvät joulut ja vuodenvaihteet, koita tehdä töitä jo etukäteen, niin lähtee osastollakin elämä helpommin käyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea jatkolle sekä raskauden että syömisten kanssa! :)
   Mä tässä juuri teen päähäni kaiken maailman listoja, mikä olisi kivaa ja järkevää tekemistä niin, että saan päivien ruoat jotenkin onnistumaan samalla tai ohella :D Pitäisi ehkä tällaisessa motivaationpuuskassa kirjoittaa ajatuksia ihan ylös.

   Poista
 5. Hyvä että pääset kuntoutusosastolle! :) Siinä on hyvä mahdollisuus päästä tästä kaikesta irti ja aloittaa ihan uusi elämä terveenä ja hyvinvoivana! Oot vahva ihminen ja sä kyllä pystyt siihen! <3
  Hyvät joulunodotukset ja uudet vuodet!

  VastaaPoista