2014/12/09

That Don't Impress Me Much

Moi! Tänään oon ottanu aika rennosti. Aamulla oli poli Ulfåsassa ja sen jälkeen ollaan oltu Lunan kaa kahestaa kotona. Tein riisipuuroa kattilassa ja onnistuin polttamaan sen pohjaan.. No siirsin puuron kypsymään toiseen kattilaan ja lopputulos oli onnistunut. Iltapäivällä käytiin terrierineidin kanssa lenkillä Tähtärillä (bongailemassa oravia, joita ei näkynyt) ja sen jälkeen odoteltiin äitiä S-marketin ulkopuolella.

Tuota ennen kävin naapuripihalla ottamassa parit asukuvat.


x-paita: Carlings, legginsit: diy
neuletakki: Italia
kengät: Vans, Hello Kitty


vikan kuvan kännykkälaatu ♥
Huomenna ois vielä terapiaa ja sitten loppuviikko vapaata. Seuraavaan jaksoon en jaksanut ottaa yhtäkään lukiokurssia. Viimeisin ruotsinkurssikin tuntui olevan jo liikaa, vaikka loistavin arvosanoin siitä suoriuduinkin. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin että on tärkeämpää huolehtia terveydentilasta ja syömisistä, kuin kympin kurssinumeroista.

20 kommenttia:

 1. Oot ihan sairaan nätti! Noi lävistykset ja sivusiili!! :3 Kuin iso tuo venytys on? ^^
  rebeldechica.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Isompi 20mm, pienempi 6mm.

   Poista
 2. Voimia tosi paljon! ♡vaikutat tosi vahvalta :)

  VastaaPoista
 3. Noi kengät <3 Rakastan Hello Kittyä :)

  VastaaPoista
 4. Vau siis... en pääse yli sun kasvoista! en oo koskaan nähnyt ketään yhtä kaunista, vau

  VastaaPoista
 5. Sullaa on ihanaaaat silmät!!!! Niin isot ♥ ah kateus!

  VastaaPoista
 6. No nyt on Sinun (toivon mukaan) hyvä olla; ensin mummi&ukki, ja nyt Luna. ♥
  Lunan kaulapantakin näyttäisi olevan ihan ♥ ...
  Ja Sinä: beautiful as usual, säihkysilmä. ♥
  Grattis kovasti kympin kurssista! Mutta - last but not least - straight to the point: "Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin että on tärkeämpää huolehtia terveydentilasta ja syömisistä, kuin kympin kurssinumeroista." Hyvä Sinä! ♥

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia! :) Ihanat noi leggingsit!!

  VastaaPoista
 8. Oot todella kaunis! Toivottavasti et ota tätä kysymystä pahalla, mutta oon jo pitkään miettinyt. Kun aika moni anoreksiaa sairastava on kiinnostunut vaatteista ja omistaakin kivoja vaatteita. Niin pelottaako sua koskaan se, että jos / kun saavutat normaalipainon, etkä sitten mahdu enää noihin nykyisiin vaatteisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä lisätä: onko shoppailu koskaan sulle rankkaa? Itseäni inhottaa nähdä oma vartalo sovituskoppien peileistä ja viha omaa kroppaa kohtaan on niin suuri, ettei tee mieli edes panostaa pukeutumiseen vaikka toisaalta olisikin kiva pitää kivoja vaatteita :(

   Poista
  2. Ei pelota, koska sitten saan ostaa uusia tilalle :D Eikä sovituskopit ahdista.

   Poista
 9. Niinpä... "Syön terveellisesti" ja niin syönkin, ei se ole valhe, mutta sitä en mainitse, ettei se ruoka pysy kauaa sisällä. Mä en tajua, miten tää kaikki valui taas tähän... Nolottaa, miten monta kertaa oon lähtenyt soitellen sotaan ja väittänyt parantuvani. "Nyt lähtee, nyt alkaa uus elämä, oon onnellinen ja vapaa" ja kuitenkin taas tässä.

  VastaaPoista
 10. Sulla on kyllä kauniit kasvot ja hyvä iho! Mitä meikkivoidetta muuten käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Body Shopin BB-creamia, joka alkaa olla liian tumma tähän aikaan vuodesta, joten sen käyttö on jäänyt. Maybellinen Matte moussea siis vain nykyään.

   Poista
 11. Ihanat leggarit hei!!! Myös noi Hello Kitty-tennarit on <3

  VastaaPoista
 12. Se siinä varmaan on pahinta, kun tietää tasan tarkkaan, mikä olisi "oikein" ja mikä "väärin" ja silti valitsee aina sen jälkimmäisen... Siitä "huomenna on parempi päivä"-lässytyksestäkin on tullut vain rutiini muiden joukossa eikä sillä ole mitään motivoivaa ja elämää muuttavaa sisältöä enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sanoin olevani viikonlopun oksentamatta. Nyt eletään vasta lauantaita ja harakoille meni :---//

   Poista