2014/12/30

Until The End

Too shy to scream alkaa tulla tiensä päähän. Näillä näkymin pääsen takaisin kuntoutusosastolle tammikuun puolessa välissä. Ajattelin kääntää ihan uuden sivun myös virtuaalisesti ja oonkin tässä viime viikot rakennellut uutta blogia.

Kokonaan en ole lopettamassa, vaan olen päättänyt käydä päivittämässä TSTS:ää noin kuukauden välein, kun ennen postauksia on tullut vähintään kerran viikossa. Se lienee tarpeeksi väljä aika niin, etteivät ajatukset uraudu pyörimään vain ruoan kanssa taistelun ympärille. Kerron edelleen yleiskuulumisia syömishäiriön osalta ja etenkin edistysaskelista. Päivittelen harvakseltaan ja toivon, että tästä tulee selviytymistarina.

Uudessa blogissa en tule puhumaan syömishäiriöstä. Tykkään bloggaamisesta, mutten halua kantaa anorektikon leimaa otsassani yhtään tämän pidempää. Mä olen ihminen, en sairaus joka suurimman osan tän blogin postauksista on kirjoittanut. En edes uskalla lukea vanhoja postauksiani, saati tunnista niistä enää itseäni.

Uuden blogin nimen ja osoitteen julkaisen seuraavassa postauksessa 1. tammikuuta. Mun kanssa matkaa voi jatkaa siellä

23 kommenttia:

 1. mahtava päätös, oon ylpee susta! avaat uuden vuoden ja uuden blogin myötä ihan uuden sivun elämässäs. u can do it! <3

  VastaaPoista
 2. Odotan innolla sun uutta blogia kun oon lukenut tähänkin mennessä joka postauksen! :) stay strong beautiful!

  VastaaPoista
 3. Mahtava päätös! Tsemppiä niin bloggaamiseen kuin elämäänkin. :-)

  VastaaPoista
 4. Voi kun oon onnellinen päätöksestäsi! <3 Taivaltasi oon seurannut varmaan ihan alusta asti (;

  VastaaPoista
 5. hieno päätös!! <3 ja ihanaa, että pääset takaisin kuntoutusosastolle! :) hyvää ja parempaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Komppaan edellisiä! :)

  VastaaPoista
 7. Kuinka suuria ja iloisia uutisia olenkaan tänään saanut lukea, ensin "Here i come freedom" blogista luin kuinka oli päässyt nujertamaan tuon kauhean monsterin, niin kauniilta hän näyttikin terveissä mitoissa.

  Huomasin sinun kommentoineen sinne, ja jostain syystä tuli fiilis että ehkä tämä saisi jonkinlaisia kimmokkeita sinulle yrittää hieman kovemmin :) ja nyt tulin lukemaan mitä täällä on, ja itkuhan tässä tulee pelkästään onnesta teidän puolesta. Kyllä, olen todella herkkä, mutta se että te kaksi taistelette tuota hirviötä vastaan on hienoa: ihan siksi että olette olleet sen nujertamana aivan liian pitkän aikaa.

  Kaikkea hyvää ja tsemppiä matkaan, nyt vaan powerii hommaan ♡

  VastaaPoista
 8. Voimia kuntoutusosastolle, hoida homma kotiin! hyvää uvta C:

  VastaaPoista
 9. Hienoa että pääset kuntoutusosastolle! Tosi mahtavaa :)
  Mä ainakin uskon siihen että sunkin tarinastasi tulee selviytymistarina! Oot niin vahva ihminen ja selvinnyt jo niin paljon kaikesta eikä yksi syömishäiriö suo voita!
  Vietä mukava uusivuosi ja aloitat sitten uuden paremman vuoden :)
  Haleja ja tsemppiä <3

  VastaaPoista
 10. Hyvä jos sinne noin nopeasti pääsi. :)

  VastaaPoista
 11. Kuulostaa mahtavalta, oon ihan varma että pystyt tekemään tästä selviytymistarinan ja selättää tän paskan :) Innolla jään odottaa uutta blogia, vaikutat upeelta tyypiltä! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 12. Rohkea päätös sinulta! I'm happy for you <3

  VastaaPoista
 13. Hyvä ratkaisu ! :) Sä olet niin paljon muutakin kuin sairaus. Odottelen jo innolla uutta blogiasi <3

  VastaaPoista
 14. Miten olet nyt miettinyt, että ei käy kuten viimeksi? Tarkoitus ei ole pelotella, mutta kantsii miettiä jo etukäteen, miten vastaavissa ahdistustiloissa toimii. Vaikka uskoa ja toivoa onkin, toipuminen vaatii myös ahdistuksen sietoa, ja epäilen, ettei kolmatta mahdollisuutta tule. Tai voihan tullakin, en mä niitten systeemistä tiedä:)

  Onko muuten paljon samaa porukkaa odottamassa kuin viimeksi siellä ollrssasi/muuten tuttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmatta mahdollisuutta en enää saa, mutta uskon että tää riittää. En tiedä keitä siellä on.

   Poista
 15. Kerrassaan upeita uutisia Uuden Vuoden kynnyksellä!! :):)
  Raikkaita tuulahduksia niin kyberavaruudessa kuin tosi toimissa taistelussa sairauden selättämiseksi! Olen todella onnellinen, että pääset takaisin kuntoutusosastolle, ja vielä näinkin pian! Toipuminen olkoon nyt ainoa ja ykkösprioriteettisi monena kuukautena eteenpäin (ja tietysti loppupeleissä koko loppuelämän). Kohti Valoa mennään! :) Uuden blogin myötä saat toivon mukaan intoa ja inspistä suuntautua uusille urille - uuteen elämääsi! Ja TSTS:iä päivittelet silloin tällöin, tarinasi menestyksekkäästi onnelliseen loppuun saattaen! Muistathan kuitenkin kummankin blogin kohdalla kuulostella itseäsi; postailla juuri niin usein ja niinä hetkinä kun siltä tuntuu ja innostaa!

  Parasta, Menestyksekkäintä, Onnellisinta & Iloisinta Uutta Vuotta 2015 since ever Sinulle!! ♡

  VastaaPoista
 16. Uusi vuosi tuo mukanaan uudet tuulet ja mahdollisuudet. Nyt tartu niihin kiinni, onnea! Ja ilolla odottelen uusia postauksia uudessa blogissa. ;)

  VastaaPoista
 17. Hyvältä kuulostaa! kaikkea hyvää sulle ja toivottavasti ensi vuosi on parempi :)

  VastaaPoista
 18. Paljon tsemii ja kaikkea hyvää <3 sä pystyt siihen!:-)

  VastaaPoista
 19. Paljon onnea kuntoutusta varten! Oon lukenu sun blogia alusta lähtien ja voin vaan ihailla miten mahtavan paljon oot edistyny. Tohon pisteeseen oot jo päässy ni en näe mitään syytä mikset muka pystyisi päästä maaliin asti. Tsemppiä ja hyvää uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 20. Jos olisit oikeasti tosissasi poistaisit kaikki tän blogin tekstit.... Varsinkin ne joissa syyttelet muita ja kerjäät vaan huomiota!!!! Sen jälkeen voisikin uskoa että aiot yrittää parantua ja olet motivoitunut....

  VastaaPoista
 21. Uusi blogi on mielestäni todella hieno ajatus, uskon että tekstit joihin sairaus ei liity, auttavat varmasti tsemppaamaan matkassa kokonaan uuteen, terveeseen elämään! Itsekin kirjoitan blogia, mutta en älynnyt laittaa koko blogia uuteen paikkaan. Vaikka teksteissä sh ilmenee tuskin ollenkaan, ottaa todella päähän kun "syömishäiriö" on suosittu hakusana. Kannattaa siis jättää se "tageista" kokonaan pois. Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle ja tietenkin myös uudelle blogille :)

  VastaaPoista