2015/09/28

Tell me 'bout the good old days

Vietin rentouttavan viikonlopun isovanhempieni luona Järvenpäässä. Sain oleskella suureksi osaksi omassa rauhassani ja käytin aikani käymällä pitkällä valokuvauslenkillä, lueskelemalla kirjaa ja lehtiä, kokoamalla palapeliä ja tietysti nauttimalla ruoasta. Pitkästä aikaa tuli myös katsottua televisiota ihan reaaliajassa.

Luonto oli jo ruskan värjäämä ja aurinko paistoi niin kauniisti, että oli pakko kaivaa kamera laukusta jo kävelymatkalla juna-asemalta mummolaan. Ajattelin taas esitellä luontokuvat omassa postauksessaan, kunhan saan katsottua ne läpi.


Perillä odotti valmiiksi katettu päiväkahvipöytä raparperipiirakoineen. Vaihdettiin kuulumisia ja päiviteltiin kämmenselän uutta ruusutatuointia. Joka kerta saa kyllä selittää, miksi pidän lävistyksistä ja tatuoinneista.


Serkkupoikakin kävi kääntymässä lauantaina "aamupalalla" kolmen jälkeen. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa, sillä lapsina olimme hyviä kavereita.Viikonloppu meni ohi hujauksessa. 1000 palan palapelikin jäi taivaasta hieman keskeneräiseksi. Eilen vielä viime minuuteilla ennen junalle lähtöä kokosimme mummin kanssa sillan valmiiksi.


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, yrittäkää selviytyä maanantaista!

14 kommenttia:

 1. Erityisen nätti tuo toiseksi viimeinen kuva.:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita noi sun potrettikuvat, samaa mieltä kuin Vanessa että toinen keinukuva on aivan ihana.

  VastaaPoista
 3. Hatun noston paikka! Oon seurannut sun blogia viimeiset kolme vuotta, säännöllisen epäsäännöllisesti. Sairastan myös itse syömishäiriötä ja masennusta. Olin aika toivoni menettänyt sun suhteen, etkä arvaa kuinka iloinen olen nykyään lukiessani ja katsellessani blogiasi! Olet niin kaunis, niin uskomattoman kaunis. Se ei ole ennen näkynyt riutuneesta olemuksestasi. Olen kertakaikkisen ylpeä susta. puss.

  VastaaPoista
 4. Mielipide minniemaudista? :)

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu eikä keksi nyt mitään sen järkevämpää sanottavaa kun että voi luoja nainen kun olet kaunis. <3

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia! Näin sut tänään illalla luennolla ja meinasin tulla moikkaamaan vaikka ethän sä minua tunne, livistin kuitenkin kesken luennon pois kun en pystynyt keskittymään yhtään :D ehkä joskus kahvihetkessä törmätään :) t. Rastapää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoin sun rastoja kun oli niin siistit! :'---D

   Poista
 7. Mistä ostit nuo legginssit? :3

  VastaaPoista