2015/09/13

Weekend morning

Rauhalliset aamut ovat yksi päivän kohokohdista etenkin viikonloppuisin kun ei ole kiire mihinkään. Eilen heräsin vasta puolen päivän aikoihin, ja vaikka silloin ei enää puhuta aamusta, haudutin itselleni aamiaispuuron kattilassa pähkinöiden kera. Tein puurosta vähän tavallista ruokaisamman ja teen sekaan lorautin tavallisen soijamaidon sijaan vaniljan makuista. Nam.

Nautin siitä kun kukaan ei ole hössöttämässä ympärillä, vaan saa rentoutua ja toimia oman fiiliksen mukaan.


Laitoin musiikkia taustalle ja käperryin sohvan nurkkaan lukemaan Hesaria. Yksin ollessa on se hyvä puoli, että musiikkia voi soittaa kaiuttimen kautta tietokoneen kajareita paremmalla äänenlaadulla kun kukaan ei ole valittamassa "huonosta" musiikkimausta.Ulkona näyttää olevan kaunis ja aurinkoinen ilma, mutta flunssan oireet tuntuvat vieläkin, joten tämä päivä mennee eilisen kanssa samaa linjaa elokuvia katsellessa. Pysähtyminen tuntuu vaikealta, mutta on välillä välttämätöntä, joten tänään keskityn vain ottamaan rauhallisesti.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Nyt meen jatkamaan Netflixin parissa.

5 kommenttia:

 1. Hitaat aamut omaan tahtiin, musiikin ja rauhallisen aamupalan kans on parhautta <3

  VastaaPoista
 2. Aamusi vaikuttaa juuri niin rentouttavalle ja ihanalle, kuin jokaisen aamun tulisi olla <3 Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. oih näyttää ihanalta~ olisi ihana kuulla tuon puuron resepti, vaikuttaa niin herkulliselta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haudutin kattilassa Alku Sadonkorjuupuurohiutaleita, vähän soijarouhetta sekä auringonkukansiemeniä ja maapähkinävoita. Pinnalle cashew-murskaa ja itse söin soijamaidon kanssa.

   Poista