2016/01/06

Uusi ulkoasu

Anteeksi pieni kaaos blogissa, vaihdan paraikaa ulkoasua! Edellinen alkoi olla liian syksyinen, nyt kun ollaan selkeästi talven puolella ja luntakin on maassa.


Mitä pidätte lopputuloksesta? Mobiiliselaajatkin, katsastakaa internetversio ;))

15 kommenttia:

 1. heh mieki muoksin aamulla ;) miulla ei vaa jaksa kiinnostus/osaaminen/hermo oo yhtä pitkä ku siulla <3 tuitui rakas!

  VastaaPoista
 2. No nyt on talvinen :)tykkään

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän kiva. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi upee tää uus ulkoasu! Tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Harmoninen värimaailma, miellyttävä kokonaisuus. Mobiilina allekirjoitus "leima" ainakin minulla näkyy vain osittain eli on hyvin reunassa. Kansikuvatytön kasvoihin huomio kiinnittyy ensimmäisenä ja kohteliaimmin huomauttaisin, että niihinhän palaa väri ja elämä pikkuhiljaa. Sitkeä sissi, upea mimmi!

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 7. Mobiilina ei toimi ollenkaan, minulla ainakaan. Vetää kaiken liian vasempaan, jättäen oikealle suuren kaistaleen valkoista. Ehkä oletkin itsekin jo tietoinen tästä.
  Nettiversio sen sijaan näyttää huomattavasti paremmalta! Tosin, ehkä verraten aikaisempiin ulkoasuihin, tämä näyttää omaan silmään jotenkin keskeneräiseltä.. Johtuneeko valkoisen dominoivuudesta..
  Anteeksi, tästä kommentista tuli kauhea besserwisser-olo, joten lopetan tämän paatoksen totamalla, että uusi ulkoasu on hyvä, niin kauan kuin olet siihen itse tyytyväinen. ^^

  J

  VastaaPoista
 8. Mulla vetää mobiili liikaa oikeelle joidenki sanojen vika kirjain uupuu

  VastaaPoista
 9. ulkoasu on hieno ainakin selaimella! värit on ihanat kun tykkää violetista. aiheeseen liittymätön kysymys mutta mistä ootkaan käyny ottamassa sun tuon ruusu ja kompassitatuoinnin? :)

  VastaaPoista
 10. Mulla kyllä toimii mobiilinakin ihan moitteettomasti. Uusi banneri on hieno (ei sillä että aiemmassa olisi mitään vikaa ollut):)Olet superkaunis ja tuo kuvan pieni hymy vain korostaa sitä.

  VastaaPoista
 11. vaihtelu virkistää. voisitko tehdä videopostauksen joskus?

  VastaaPoista
 12. rakastan tätä uutta ulkoasua! <3

  VastaaPoista
 13. Noi otsikkopalkit ainaki skaalautuu Safarin mobiiliversiolla miten sattuu :/ protip: kannattaa laittaa se leveys suhteellisesti prosenttiyksikkönä eikä absoluuttisena yksikkönä (pikselit), niin pitäis skaalautua myös mobilla oikein :)

  VastaaPoista