2016/05/05

Valokuvia keväältä

Oon kuvaillut luontoa enemmänkin viime viikkoina, mutta kiitos laiskuuteni en viitsi enää julkaista kuvia jäistä sun muista. Muutos luonnossa tapahtuu aivan uskomattoman nopeasti ja nyt viime päivien lämpötilat ovat herättäneet kasvien ja eläinten lisäksi myös ihmiset. Tänään täällä Helsingissä näkyi poikkeuksellisen paljon porukkaa ulkona: naisia kesämekoissa, miehiä ilman paitaa, koiria kieli ulkona ja terassit melkein täynnä auringosta ja säästä nauttivia tuopillisen äärellä.

Itsekin olen viihtynyt tänään ulkona ja parvekkeen ovi auki, mutta tän lämmön hehkutuksen sijaan mun piti tulla julkaisemaan muutama viime aikoina ottamani valokuva. Joten tässä tulee:

Oon ajatellut, että nää valokuvapostaukset on teidän lukijoiden mielestä tylsiä. Osa varmasti lukee blogiani vai anoreksian takia (eikä aliravittuja aivoja kiinnosta muu kuin ruoka ja toisen huono vointi). Tänään kuitenkin yksi kaveri kertoi, että katselisi mielellään enemmänkin mun kuvailuita. Joten: luontokuvia blogiin vai ei?

24 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Kyllä mä ainakin tykkään sun kaikista postauksista :)

  VastaaPoista
 2. Kaikenlaisia, myös luontokuvia kehiin enemmän! =)

  VastaaPoista
 3. Kuvia lisää! Hyvän kuvaajan otoksia kattelee mieluusti useamminki :).

  VastaaPoista
 4. Oot tosi taitava kuvaaja! :) Tykkään myös näistä postauksista, luonnon ystävä kun itsekkin olen

  VastaaPoista
 5. Kaikenlaiset postaukset ovat mukavia, ei miusta ainakaan tarvitse pysyä tiukasti yhdessä aiheessa :) Aivan älyttömän upeita hetkiä ja tunnelmia osaat kyllä tallentaa kuviksi, mielellään tälläisiakin postauksia lukee ja ihastelee =) Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 6. Sun ottamat kuvat on nii upeita et niit.kyl kelpaa katella :)

  VastaaPoista
 7. Awawawwwww mikä orava ��

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti näitä kuvia enemmän!!!! Oot niin taitava et voisit saada täl joskus elannon ;-) Toi orava on jotain ylisuloista :-D

  VastaaPoista
 9. oi, kuvia, kyllä! ♥____♥ on ihana nähdä näitä mm. koska 1) nämä ovat kauniita ja hyviä laadultaan ja 2) voi todeta, että päivissäsi on ollut tällaisia hyviä ja kauniitakin hetkiä! :----) ja se iänikuinen: sun blogi. postaat mitä tahdot. postaat itsellesi, kaikki muu on plussaa ;--) näin on hyvä; näin tämä blogi näyttää sulta.
  ps. näitä katsellessa on hyvä aloittaa päivä. kiitos :3

  VastaaPoista
 10. Olen tätä blogia seurannut jo useamman vuoden, mutta en ole tainnut koskaan aikaisemmin kommentoida mitään. Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että todellakin julkaise näitä ihania luontokuvia enemmän, jos vain itseltäsi löytyy siihen intoa! Vaikka päädyinkin seuraamaan blogiasi syömishäiriön kautta, niin kyllä muutkin jutut kiinnostaa. Juurikin noita kuvia on aina ihana nähdä ja ne piristävät päivää, kun niitä saa ihailla :)

  Kiitos muutenkin todella hyvästä blogista! Sun juttuja on aina kiinnostavaa lukea eli jatka samaan malliin ja oman mielesi mukaan :) <3

  VastaaPoista
 11. Oot kehittyny kuvaamisessa ihan huikeen paljon! Ehottomasti luontokuvia jatkossakin blogiin! ♡

  VastaaPoista
 12. tietty julkaiset näitäkin! oot niin uskomattoman taitava. toi eka oravakuva on ihan helvetin hieno! ^.^

  VastaaPoista
 13. upeita luntokuvia. ja toi orava on tosi hyvä

  VastaaPoista
 14. Luontokuvia ilman muuta ja muunkin kanssa !
  Olet hyvä kuvaaja. Siun lintukuvat ovat upeita, saat tallennettua hienoja hetkiä. Ja kyllä nuo munarosvo-rotankin kuvat on hyviä, ja muutkin. Sie osaat myös rajata hienosti ja kuvia ei ole liikaa (kun jotkut laittaa sata versiota samasta kohteesta ...).
  Siun kuulumisia luen myös mielelläni.

  VastaaPoista
 15. Todella kauniita kuvia! :) Toi orava on niin söpö <3 :D

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti luontokuvia! Ja orava on ehkä vähän liian sulonen <3

  VastaaPoista
 17. Luontokuvia lisää! Nää on tosi hyviä! Ootko miettinyt että lähettäisit esim. luontokuvaus kilpailuihin kuvia? Esimerkiksi tosta kurresta on kyllä niin hauskasti napsaistuja otoksia! :)

  VastaaPoista
 18. Oot aivan älytttömän taitava kuvaaja, etenkin noi kurrekuvat <3
  Kuvia lisää!

  VastaaPoista
 19. Instagramissa ylellä (@yleluonto?) on sellanen #uusiluontokuva-kilpailu jossa vissiin voittamalla voi saada oman kuvan luontokuvanäyttelyyn, osallistu ihmeessä siihen. tosi hienoja kuveja nää kaikki :)

  VastaaPoista
 20. Vau mitä kuvia! ♥

  VastaaPoista
 21. Joo, luontokuvia kans, kiitos!! Varsinki ku oot näin taitava kuvaaja :3 just hauskoja noi oravakuvat <3 ja ite ainaki tykkään siitä, että postauksissa on vaihtelevuutta, eikä aina pelkästään samoista aiheista juttuja. :) :D

  VastaaPoista
 22. Siis nää kuvat on ihan mahdottoman upeita, mut toi eka oravakuva sai naurunpyrskähdykset :D

  VastaaPoista
 23. Luontokuvia ehdottomasti. :-) Ihana kurre! ♥

  VastaaPoista
 24. Kuvat kertoo enenmän kuin tuhat sanaa :)

  VastaaPoista