2017/11/29

The girl on the bridge

Oona on ollut nyt viikon ajan Helsingissä vierailulla, ja vaikka tällainen epäsosiaalinen tapaus olenkin, on ollut kivaa kun on seuraa. Eilen käytiin kiertämässä Töölönlahtea ja Linnunlaulun sillalla, josta tämänkin postauksen kuvat on otettu.


Oon viime aikoina ollut aika väsynyt ja halunnu olla lähinnä omissa oloissani. Viime viikon olisin voinut vain maata sängyssä ja missasinkin yhden lääkärintapaamisen ja toisesta myöhästyin. Lasku tulee perässä... Hoitokokouksessa sovittiin, että jätän Vamoksen toistaiseksi tauolle ja keskityn ensisijaisesti huolehtimaan itsestäni. Tällä viikolla onkin heti ollut paljon rennompi fiilis. Päivätoimintana voin kuitenkin käydä oman jaksamisen mukaan kulttuuripajalla ja Syli:n ryhmissä, ja ensi viikollahan olen menossa taas jo päivikselle.Lauantaina Oona tuli mun luokse yöksi ja olisi halunnut dtm:n avajaisiin, mutta jätettiin yökerhoilut sikseen ja käytiin vain Kalliossa yksillä. Vietettiin siis iltaa mun luona, kuunneltiin musiikkia, katsottiin Marley & Me (itkettiin lopussa), ja puhuttiin asiat mielen päältä.

Sunnuntaina käytiin joulukadun avajaisissa ja Senaatintorilta ostettiin glögit ja piparit. Meinasin jäätyä pystyyn, joten lähdettiin joulupukin saapumisen jälkeen kävelemään Aleksanterinkadun toiseen päähän ja pistäydyttiin Suomalaiseen etsimään lyijykynää. Siellä olikin vaikka mitä ja mäkin ehkä ostin uuden jäsenen mun pöllöarmeijaan...


Tänään olin vihdoin katsomassa Tuntemattoman sotilaan isovanhempien kanssa. Oltiin valittu näytös väliajalla ja pullakahveilla ja oli kiva saada pieni tauko istumiseen ja kuunnella mitä ajatuksia elokuva oli herättänyt. Katsottiin filmiä varmaan vähän eri vinkkelistä sukupolvieron takia.

Huomenna olisi tarkoitus mennä Syli:n kahvihetkeen yli puolen vuoden tauon jälkeen ja siitä jatkaa vanhempien luokse syömään. Lauantaina ois vielä Haloon keikka Hartwallilla, joten kaikkea kivaa on tiedossa.

Onko joku muukin ehkä tulossa kahvihetkeen tai Hartsulle?

5 kommenttia:

 1. Oon monesti miettinyt että olis kiva joskus käydä siellä sylin kahvihetkessä, mutta kynnys on jotenkin valtavan korkee. Onks siellä millasta? Käykö siellä yleensä suunnilleen samat tyypit vai näkyykö usein uusia naamoja ja minkälaisista jutuista siellä puhutaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu ihmeessä käymään! Puhutaan yleensä ihan niitä näitä säitä, jos ei oo esim. jotain läheistä joka haluu infoa miten lapsenlapsen kanssa ois hyvä toimia. Kahvihetkissä kun ei oo mitään teemaa, niin keskustelun aiheet riippuu ihan porukasta, ei välttämättä tarvitse puhua syömishäiriöistä juuri ollenkaan. Uskalla ihmeessä huomenna tulla :) Ja tosiaan, jos ei halua puhua, niin voi vaan istua hiljaa ja kuunnella muiden juttuja!

   Poista
 2. Hei jes, säkin siis Hartsulle tulossa? Ehkä siellä törmätään... <3 ja ihania kuvia taas!

  VastaaPoista
 3. Onko sh vaikuttanu sun hampaisiin miten? Ainakaan ulkosesti ei huomaa mitään...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja pahasti. Reikiä ei ole, mutta eroosio on paha ja jopa etuhampaatkin lohkeillu. Pitäisi varata aika hammaslääkäriin, edellisestä käynnistä on kohta jo vuosi.

   Poista