2018/07/31

Kuopio Rockcock 2018

Kuopiosta palattu sunnuntai-iltana ja eilen vietin vain lepopäivää kotona Netflixiä katsellen ja musiikkia kuunnellen.

Festarireissu meni lopulta paremmin kuin olin olettanut ja huolet unohtuivat musiikkia kuunnellessa. Seuraakin löytyi Haloo Helsingin faneista, joiden kanssa olen lähdössä vielä Simerockiin Rovaniemelle parin viikon päästä.

Olin Kuopiossa torstaina iltapäivällä, minkä jälkeen kävin viemässä laukkuni ja menin Oonan luokse meikkaamaan. Käveltiin yhdessä festarialueelle, jossa jatkoimme eri suuntiin. Törmäsin Amandaan, jonka kanssa vietinkin loppufestarit. Käytiin rannalla kahlailemassa, haettiin kaupasta amppari-mehujäät ja oltiin musiikkihumalassa. Katsottiin Tocornal, Turmion kätilöt, Sanni ja Cheek.
Perjantaina ei ollut kiire festarialueelle, koska Kaija Koo aloitti vasta kuudelta. Maalasin lipaston, leikin koiran kanssa ja söin todella hyvää kesäkeittoa. Ehdin käydä keskustassa jätskillä ja ostamassa verkkosukat alennuksesta.

Festareilla katottiin Kaija Koo, Apulanta ja Nylon Beat. Jäätiin vielä kuuntelemaan Helloweenia, vaikka alkoi olla jo kylmä kun eräät viisaat kävivät kahlaamassa aallokossa shortsit jalassa, eivätkä ne enää illan aikana kuivuneet...
Lauantai, pääpäivä, vietettiin suurimmaksi osaksi Stadionlava II:n edessä, koska piti saada paikka Haloo Helsingin eturiviin - ja saatiinkin! Katsottiin siis JVG:tä "takarivistä", mutta se ei estänyt fiilistelyä ja kerättiinkin huvittuneita katseita kun tanssittiin ja pompittiin aivan väärässä päässä kenttää.

Nähtiin Jenni Vartiainen edestä ja Popedan esityksen käytin ruokataukona ja hain Härkiksen kojulta pitaleivän. Olin laittanut päälle valkoisen paidan ja ottanut mukaan tussin ajatuksena, että kaikki saavat piirtää ja kirjoittaa mitä mieleen tulee, mutta päädyttiin lopulta koristelemaan paita Amandan kanssa kahdestaan.

Ihmettelen miten kunto kesti Haloiden ajan, mutta tuli hypittyä ja laulettua mukana koko keikan läpi. Haahuiltiin vielä rannalla ja käytiin moikkaamassa bändin jäseniä aidan takaa.


Sunnuntaina lähti bussi takaisin kohti Helsinkiä ja oltiin sattumalta varattu Amandan kanssa paikat samasta bussista ja paikkoja vaihtamalla päästiin istumaan vierekkäin. Kanssamatkustajat eivät välttämättä arvostaneet, kun väsyneinä höpötettiin järjettömiä juttuja ja laulettiin pätkiä biiseistä väärillä sanoilla.

Bussi oli lopulta yli tunnin myöhässä aikataulusta, koska liikenneonnettomuuden takia madeltiin ensin kävelyvauhtia Leppävirralla ja Viikissä kuski ilmoitti lähtevänsä ja jouduttiin odottamaan uutta. Ei tykätty. Päästiin kuitenkin lopulta Kamppiin ja Amandakin ehti ajoissa junaansa.Ensi kesänä voisi Kuopiorockin sijaan kokeilla vaihteeksi joitain toisia festareita, lähteä vaikka ensimmäistä kertaa Ruissiin. Mitkä ovat parhaat festarit, joilla olette käyneet?

7 kommenttia:

 1. Provinssi! Ruissista en niin tykännyt. Muilla isoilla monipäiväisillä festareilla en olekaan tainnut käydä. Tosin noistakin on jo aikaa, 5 ja 10 vuotta... Huh! Eli järjestelyt ovat voineet myös muuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Provinssi oli kiva muutama vuos sitte! Mut menee päällekkäin pridejen kanssa :/

   Poista
 2. Mukavaa että viikonloppu oli kiva.
  Pakko vaan mainita että hurjasti olet laihtunut :/
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kilo saatu jo lisää, eli kohti terveempää taas mennään :)

   Poista
 3. Näytät todella kuivalta ja kuihtuneelta Noora.

  VastaaPoista
 4. Ruissi on paras! _ Annski

  VastaaPoista