2011/07/24

I'm Just A Kid

Taas kotona, mutta lähden ehkä pian Maarianhaminaan. Siellä on perhe ja koira. Ihan sama, vaikka laihdunkin veneellä. Hyvä vain, sillä en kestä itseäni. Läskitila on jatkuva. Olisin nytkin valmis viiltämään ylimääräiset irti, mutta kokeilen näin alkuun kaiken purkamista kirjoittamiseen. Mukamas katson samaan aikaan Narniaa televisiosta. Sopivan lapsellinen leffa tähän mielentilaan.

Ahmin tänään lounaaksi jättimäärät salaattia, enkä saanut mitään ulos. Oksentaminen ei onnistunut ja tuliko siitä edes hieman ahdistunut olo. Kyykin vessan reunalla useamman tunnin. Nukuin päiväunet ja yritin uudestaan. Vasta kahdeksan aikaan sain mitään ulos ja nyt olo on kuin tursaalla tai valaalla.

Huomenna pitäisi raahautua taas polille, mutten kehtaa tämän kokoisena. Varmasti olen vain lihonut ja joudun vetämään tekohymyn naamalleni ja esittämään, että se on hyvä asia. En jaksaisi. Haluan laihtua, haluanhaluanhaluan. Ja haluan viiltää. Nähdä kun veri valuu ranteitani pitkin, tuntea sen kivun, joka lievittää ahdistustani. Haluan pois täältä, tai edes toiseen tunnetilaan. Jonnekin missä voin olla onnellinen. Laihana olisin, mutten saisi laihduttaa.

"I'm just a kid
And life is a nightmare
I'm just a kid
I know that it's not fair
Nobody cares cuz I'm alone and the world is having more fun than me
"

1 kommentti:

  1. ja pyh. Et olisi yhtään onnellisempi saati kauniimpi, jos laihdut. Tiedät sen.

    VastaaPoista