2011/07/08

This Is My Head Exploding

Perjantai ja taas päätä nollaamaan. Ahdistaa tämä paino, olen niin iso. Enkö vain saisi laihduttaa hieman? Vähän, pari kiloa... viisi... tai kahdeksan.

Ensi viikon alusta on lähtö merille. Purjehtimaan perheen kanssa. Siellä pitäisi osata syödä, eikä oksentaminen tule kysymykseenkään, koska ei ole mitään mihin oksentaa. Ainakaan en ala vierassatamissa yökkiä reunan yli kaikkien nähtävillä.

Tein eilen taas uuden lävistyksen. Kauhistelin ensin neulaani, kun se oli niin iso (2.0mm), mutta ronskisti vain tungin sen nenästäni läpi ja nyt septumissa roikkuu pieni hevosenkenkä. Vaihdan sen heti hieman isompaan renkaaseen kun haava on kunnolla parantunut. Nyt se on vielä kipeä ja vuotaa välillä verta. Perheeltä tuli kommenttia, että "hyi, ällö" "näytät härältä" ja "enkös minä kieltänyt laittamasta yhtään uutta lävistystä!"

eilisen asua

ja uusi lävistys
Mutta tänään voisin yrittää baariin sisään. Hyvää viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. good luck baariin pääsemisen kanssa :-----------)))) ja muista, ei kiloakaan pois jos haluat pitää mut ystävänä. ja mä haluaisin kyllä pitää sut.

  VastaaPoista
 2. Oot kuule ihan sika laiha ja nätti :) <33 olin just tiistaina mun kaverin mukana ku seki otti septumin :) must se on sairaan hieno lävistys :) <33 Mäki lähen tääänää baaariii :) pidä hauskaa <33

  VastaaPoista
 3. nii just, komppaan iinestä, että ei kiloakaan pois!
  oi, sain kuvan septumista, ja tykkään!

  VastaaPoista
 4. susta löytyy asennetta tyttöseni;) ja kiloakaan ei pois jos haluat pitää mut sun lukijana. Mä haluaisin olla sun lukija..

  VastaaPoista
 5. aaaws tuo koru. minäkin oon aateellu tuota joko itse tehtynä tai otettuna.. toivottavasti tän vuoden mereily menee paremmin!

  jenna-marika

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille :)
  Voivoi, mä yritän oikeesti pitää nää kilot ja hyvin oon tähän asti onnistunu, vaaka jumittaa tossa samassa lukemassa. En kestä eroa tosta puntarista venereissun ajaksi, mutta tänä vuonna en ala raahata sitä mukaan salaa niinkuin joku vuosi tein.

  VastaaPoista
 7. kumpa voisit syödä vapaammin reissussa kun ei ole puntaria. yritä!

  VastaaPoista