2011/10/24

Fuckin' Or What

Olen blondi taas. Pinkit hiukset haalistu ällön oransseiks, enkä mä oo oikeesti niin räiskyvä persoona. Kuvaa mulla ei ole, koska sisko on ominut mun järkkärin ja poisti sieltä vaivalla ottamani kuvat. Mieli on musta, hiustenkin kuuluisi olla mustat, mutta kun oon niin kauan yrittäny niitä vaalentaa, niin pitäydytään nyt vielä hetki blondina.

Viiteen mennessä olin syönyt yhden porkkanan. Huomenna ois poli iltapäivällä ja mut kai punnitaan siellä. En saa syödä ennen sitä, ettei vaaka näytä turhia kiloja ruoasta. Sen pitää näyttää mahdollisimman vähän, jotta tiedän mikä mun oikee paino on. Kotivaakaan en luota. Ylihuomenna puolestaan on perhetapaaminen, joka sais mun puolesta olla viimenen. Mä en vaan jaksa sitä, kuinka mun asioista keskustellaan ihan kun mä en olis ite ollenkaan paikalla.

Kaikki ärsyttää ja vaan tiuskin muille ihmisille. Samalla mun käytös satuttaa itseäni, kun tiedän kuinka paha olo mun läheisille siitä tulee. Anteeksi kulta, jos olen ollut ilkeä, mä en vaan mahda tälle mitään.

Isä: "Noora, sä käyttäydyt tosi huonosti koko ajan." No niin varmaan kun mun perhe on täynnä idiootteja. Löin pikkusiskoa, koska se on ollut luvattomasti mun koneella ja huusi mulle syyttä. Nyt tuli salasana tähänkin masiinaan. Jos jumppaan, tulee joku aina korvan viereen valittamaan. Itken täällä melkein raivosta ja ahdistuksesta.

Terve, ja nyt menen viiltämään. Ihan vaan sen takia, että noi muut ärsyttää. Kaikki muut paitsi äiti.6 kommenttia:

 1. eikai toi oo sun jalka? o.O näyttää ihan mielettömän isoilta noi. :(

  tiiän ton tunteen, kun muut puhuu itestään, niinkuin ite ei olis paikalla. :/

  syö syö syö, vaikka tiiän olon, kun punnitukseen ei saa syödä kun sen pitää näyttää mahdollisimman vähältä. mutta sä SAAT ja sun PITÄÄKIN syödä!

  VastaaPoista
 2. Voi älä mene.. Ei ne sua tahalleen ärsytä! Ei ne tahalleen halua lisätä sun pahaa oloas.
  Ei se vaaka voi näyttää liikaa. Sä olet niin pieni.
  Voimia♥

  VastaaPoista
 3. On se mun jalka ja nyt siihen tuli vielä pari viivaa lisää.

  Ja mä tiedän, ettei ne tahallaan mua halua loukata. Enkä mä tiedä, mikä mulla oikeasti on huonosti. Tää olo vaan on pahentunu taas kerran iltaa kohti.

  Haluisin nukkuu koko huomisen päivän pois, ei tarvis raahautua sinne polillekaan. Vaikka kai se on vaan hyväks.

  VastaaPoista
 4. kyl se on vaan hyväks se poli. ja komppaan, ettei vaaka voi näyttää liikaa ku oot niin pieni.

  sulla sentään on sun rakkain <3

  VastaaPoista
 5. mä taidan olla sairas mut mun mielest toi jalkakuva näyttää jotenki kauniilta. toi veri ja noi haavat.

  VastaaPoista
 6. ouh.... näyttää tosi pahalta ku kattoo tota sun jalas.. :/ mut sit taas ku alkaa miettii jos toi ois omassa... niin ei se kyl haittais.. nyt vaan tajuu et omat jäljet on aika mitättömiä :s
  sori, mut voimia sulle !

  VastaaPoista