2011/11/16

One Way Or The Other

Perhetapaaminen. Suurimmaksi osaksi keskustelu oli sitä, että "kun menet osastolle". Annoin puolien puheista valua ohi korvien. En kuulemma ole ikinä näyttänyt näin väsyneeltä. Ei mua väsyttänyt, ei vain kiinnostanut mitä perheterapeutti selitti. Näytti se mulle listaakin, jossa olin jonossa osastolle. Vaikka en ole missään välissä sanonut meneväni sinne.

Jäin silti miettimään, että pitäisikö. Riittääkö 37kg osastolle, olenko norsumursuhyljeläski jos suostun sinne tämän painoisena. Saan soittaa lääkärilleni milloin tahansa ja pyytää päästä sisään. "Soitat sitten heti huomenna." Mutta mun veriarvothan korjattiin sisätaudeilla, nyt kaiken pitäisi olla hyvin. En edes tarvitsisi osastoa? Nyt syön kaliumtablettejakin, ei ne arvot enää romahda noin vain.

En vain haluaisi lopettaa laihdutusta ja paisua taas kerran ilmapallon kokoiseksi. Joskus se täytyy, mutta ei vielä.

8 kommenttia:

 1. NO ET TODELLAKAAN OLE LIIAN NORSU OSASTOLLE! ja et mene sinne kaliumin takii, tai oo menemättä siks, että syöt kalium-tabletteja.
  mä olisin ollut valmis joskus menemään melkeen 10 kiloo painavempana, mutta en ollut silloin missään hoidon piirissä. nyt kaduttaa, mutta ei auta katumus enään.

  VastaaPoista
 2. Voi elämä. Joo, ne arvot korjattiin sisätaudeilla, ja kohta ne on taas samanlaiset. Ei niitä lopullisesti korjaa muu kuin elämätapamuutokset.

  Kyl sä oot oikeesti paljon tätä fiksumpi.

  VastaaPoista
 3. Hui, olet kyllä tosi laiha!

  VastaaPoista
 4. "En vain haluaisi lopettaa laihdutusta ja paisua taas kerran ilmapallon kokoiseksi. Joskus se täytyy, mutta ei vielä." < Ihan ku mun päästä otettu. Itsehän melkeen paranin jossain vaiheessa syömishäiriöstä (vaikkakin oon sairastanu sitä sen jälkeen henkisesti jatkuvasti), mutta nyt alkaa nähtävästi taas tää kierre. Tsemppii sulle tosi paljon. Ps. Ootpas pieni!

  Pps. Jään seuraamaan blogiasi (:

  VastaaPoista
 5. Näytät siltä, että kuolet pian. Tuo EI OLE KAUNISTA. Olet niin laiha, että olet ruma. Sitäpaitsi jos näkisin sinusta vain nämä kuvat, arvioisin sinut 10- vuotiaaksi.
  -Joel

  VastaaPoista
 6. Voi pikkuinen :( <33 Jos jatkat tota menoa et elä pitkään :( Kyl sun on pakko alkaa syömään pian. Ei susta ilmapalloa tule koskaan! Ei mustakaan hei tullut ja oon nyt normaalipainoinen ja onnellisempi kuin 35 kiloisena :) Voimia<3

  VastaaPoista
 7. Tinkerhell, nyt mäkin aion parantua. Tarviin osaston apua, mutta terveeksi me molemmat tullaan!

  VastaaPoista