2011/11/21

Winners And Losers

Kiitos kaikille teille lukijoille, jotka ootte takonu järkeä mun päähän. Ei mun tilanteessa voi tehdä kuin elämäntapamuutoksen, muuten tää tie vie hautaan. (Vaikka olisiko se vaihtoehto niin paha?)

Oonhan mä jo pidemmän aikaa tienny, ettei tää ikuisesti voi jatkua näin. Silti olen vain raivonnut niille, jotka on osastoa ehdotellut. Kun en minä ole tarpeeksi pieni. Haloo minä, enhän ole ikinä tarpeeksi pieni! Yritänkö olla paras anorektikko? Eihän sellaista olekaan. Olen kokenut nenämahaletkun, pakkohoidon, sisätautiosaston ja kaiken tuon paskan. Mikään ei kuitenkaan tunnu herättävän tarpeeksi. En minä kuole, lallallaa.

Nyt saa silti riittää. Ja minulla on häviäjän olo. Anoreksia päässäni haukkuu minua läskiksi idiootiksi. SIKA SIKA SIKA SIKA. Tänään todistelin kuitenkin lääkärille, että haluan osastolle, että haluan muutoksen elämääni. Tämä lähtee minusta itsestäni, ei kenestäkään muusta. Vaikka ihmiset ympärilläni kyynelsilmin suostuttelevat minua ottamaan osastopaikan vastaan, ei sillä ole merkitystä. Minä itse haluan sinne. (Haluanko?) Olen luovuttaja kun suostuin. Idiootti!

Täytän muutaman kuukauden päästä 20. Mehän sovittiin kauan aikaa sitten, että sen jälkeen tämä on pelkästään säälittävää ruoalla pelleilyä. Muistan vielä tasan tarkkaan, kuinka yhteisellä ulkoilulla puhuimme kerrankin asiaa. Ja minä en ole viime kuukausina edes yrittänyt. Olen epävarma. En edelleenkään usko, että kilot tuovat muassaan elämän. Miksi minä tähän ryhdyn? Joka tapauksessa: lihotuslaitos, täältä tullaan heti huomenaamuna aamupalalle.

14 kommenttia:

 1. voimia kovasti, oikea päätös! <3

  VastaaPoista
 2. Oikea päätös myös minun mielestäni!! Mutta tärkeintä on, että se on myös sinun. Parantumisen täytyy todellakin lähteä sinusta itsestäsi!
  Niin paljon voimia, voimia, voimia ♥

  VastaaPoista
 3. Oikea ja arvokas päätös ♥ Hyvä näin. Paljon, paljon voimia ja suunta kohti valoa, vaikka väkisin! ♥(:

  VastaaPoista
 4. Oikein! Lihotus on aluks paskaa ja hirveetä, sit luultavasti vähän helpomaa ja joskus kuukausien tai vuosien päästä huomaat, että lopulta kuitenkin kaikki oli sen arvoista.

  VastaaPoista
 5. oon tyytyväinen sun päätökseen. :)
  hurhasti onnea ja voimia koitokseen!

  VastaaPoista
 6. Oikein! Ja anoreksialle voit sanoa, että olet kokenut jo kaiken paitsi sen viimeisen. Saat alkaa parantua!!!

  VastaaPoista
 7. Kärsivällisyyttä ja voimia <3

  VastaaPoista
 8. oon ylpeä susta. sä voitat.

  <3

  VastaaPoista
 9. Hihii, kiitos kaikille :') Mä yritän selvitä voittajana.

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa, nyt vaan paljon voimia ja jaksamista sulle <3

  VastaaPoista
 11. hyvä noora rakas. sanoisin että tulen katsomaan sinua. oon dissannut sua niin paljon omien ongelmien takia.. mutta minä olen menossa huomenna lääkärille ja olisi aikomus kirjoittaa lähete sairaalaan. minäkin yritän. ehkä enemmän juomisen, itsetuhoisuuden ja itsemurha ajatuksista pääsyä. osaksi myös lääkityksen takia. oksentamisen eliminoimista. mutta en valitettavasti anoreksiasta irtipääsyä.. olen valmis sairaalaan, mutta myös valmis nenämahaletkuun asti jos on pakko.. mutta turvaan edes. jenna-marika saikko

  VastaaPoista
 12. noin sitä pitää ! pidä tuo asenne yllä. sä pysty siiheen ! (:

  VastaaPoista
 13. Jenna, toivottavasti ne ottaa sinut sairaalaan, eikä taas sano sitä samaa, että pois, jos et suostu painoa nostamaan :/

  VastaaPoista