2012/02/12

Smoke On The Water

Pitäisi soittaa terveyskeskukseen ja varata aika punnituksiin ja labraan. Mutta mitä minä sanoisin? "Anteeks, mut potkittiin ulos tuolta psykiatriselta ja nyt tarvitsisin vähän tarkkailua." Kuulostaako mikään typerämmältä? En todellakaan soita. Tiistaina on perhetapaaminen, selvitellään siellä asioita, vaikka mitään uutta ne ei keksikään.

Tänä viikonloppuna olen näyttänyt syömishäiriölle pelkkää keskisormea, olen syönyt kun on tehnyt mieli. Osastollehan mua ei enää saada ja on ihanaa välillä _nauttia_ elämästä. Tuntuu, että voisin syödä itseni siihen kuntoon, jossa saan hoitoa.

Perjantaina en päässyt baariin asti, koska join itseni liian humalaan ennen sitä. Jäin suosiolla nukkumaan kun tyttöystävä lähti kaverinsa kanssa vielä juhlimaan.

Koska perjantai meni pilalle, päätin, että lauantaina otetaan uusiksi. Ostin ennen kullalle menoa muutaman siiderin (joiden hinta on noussut ihan törkeesti), join ne ja vähän viinaa. Polteltiin. Yhdeksän jälkeen todettiin, että meiltä puuttuu RUOKAA. Käytiin kaupassa ja mukaan taisi lähteä mättöä yli kympillä. Sipsiä, jätskiä, nuudelia ja en edes muista. Sitten käytiin vielä Hesburgerissa hakemassa ateriat (mulle falafel). En ole syönyt hampurilaista koko sairastamisen aikana ja täytyy sanoa, että oli hy-vää!

Diagnoosina muka f50.0, hah. Vaikka syön kunnes vatsa tulee kipeäksi. Vatsa on kipuillut muutenkin, eikä asiaa ole auttanut ollenkaan se, että käytiin tänään mummin ruokittavana. Ei kehdannut kieltäytyä mistään ja vatsa on ollut kuin ilmapallo koko päivän. Hiihdin muuten ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen!

Itsensä lävitelyä. Tein huuliin molemmille puolille spider bitesit.

5 kommenttia:

 1. hih, pakko hihkaista että ihan älyttömän söpönätti kuva! :3

  VastaaPoista
 2. Upeat lävärit! Ja hienoa, että olet pystynyt syömään. Saat olla ylpeä itsestäsi!

  VastaaPoista
 3. Perkele, kun olet kaunis! Ja lävärit käy sulle kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
 4. oot tosi kaunis <3 !!!

  VastaaPoista