2012/04/08

I'm A Loser

Hyvää pääsiäistä vaan. Isovanhemmat oli tänään pääsiäislounaalla. Minä istuin huoneessani kun muut söivät kanaa ja sienikeittoa. Kahvittelemaan uskaltauduin vähäksi aikaa, vaikka kahvin sekaan laitettava maito pelottaakin. Mustana se vaan on pahaa, hyi kahvia yäk, mutta joskus sitäkin on opeteltava juomaan. Tylsiä juttuja, en jaksanut kuunnella, mutta hymyilin ja esitin ymmärtäväni.

Kun nuo vanhukset olivat lähteneet, söin sitten tuliaisiksi saadut suklaamunat ja tein tuttavuutta posliinijumalan kanssa. Taas, onhan tää melkeen jokapäivästä. Rahaakin menee kun ruoka on niin kallista, ahmin melkeen mitä vaan kun kohtaus iskee. Tee sentään pysyy sisällä.

Torstaina taas baarissa oksensin (tahattomasti), vaikken tilannetta muistakaan. Ehkei se Suomiviina sovi minulle, kun tulee kiskottua sitä sen verran reippaaseen tahtiin. Hamstraan kaapin täyteen siidereitä, muttei tee mieli kiskoa niitä.

Tiistaina alkava koulu stressaa ihan mielettömästi. Mietin jo, miten saan jätettyä kurssit kesken. Äikkää, matikkaa, psykaa. Matematiikan ehkä kestän, mutta äidinkieli esimerkiks työllistää ihan sikana. Nään jo itseni itkemässä teksiten kanssa pitkälle yöhön, kun en osaa kirjoittaa. Enkä mä tunne koulusta enää ketään, kaverit ja siskokin on jo kirjottanu, joten oon siellä ihan yksin ykkösten kanssa. Ahdistaa nytkin niin paljon ylihuominen, että voisin kaivaa terän esiin.

Lihon vain, vaikken syö juuri mitään. Tyttönikin huijaa minua ja sanoo, ettei me syömään olla menossa. Hah, mitä paskaa. Miksi me sitten istutaan ruokapöydässä koko ilta?

Hamsterikin vain nukkuu, vaikka se pitäisi päästää juoksemaan. Kaikki on nyt vaan eri mieltä mun kanssa kaikesta.

6 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Tsemppiä koulun alkuun, kyl sä selviit<3. On muuten aika samanlaiset pääsiäisfiilikset.. kirotut suklaamunat :<

  VastaaPoista
 2. Tää nyt kyllä ei liity mitenkään aiheeseen, mut löydytkö sie Facebookista (jos löydyt, ni millä nimellä) ? Jaksamisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy, mutten sitä tähän viitsi pistää. Mutta jos jotain kautta löytyy, niin kai sitä kaveriks voi pyytää :)

   Poista
  2. No entäs sähköpostin kautta ? Mut mie kuitenkin yritän etsiä mahdollisimman laajasti. Ja jos löydyt Facebookista, ni laitan kaveripyynnön. :) Käykö jotenkin näin?

   Poista
  3. En oo löytäny sua vielä, joten voitko laittaa sun nimen miun sähköpostiin: saaranvillasukka@gmail.com ? Ja sen jälkeen etsin siut ja laitan sen kaveripyynnön :)

   Poista