2012/05/24

It's Cold Tonight


Takapakkeja on tullut. Vaa'an lukemia en tiedä, mutta pelkään että paino on laskenut. Pelkään myös, että se on noussut. Ensi viikolla minun olisi syytä näyttää lääkärillä, että pystyn nostamaan painoa myös kotona. En tiedä mitä tapahtuu, jos en tähän pysty. Oksentamattomuusputki katkesi ja nyt en ole uskaltanut syödä, koska pelkään, että sotkin aineenvaihduntani kokonaan oksentamalla. Jos paino nouseekin räjähdysmäisesti, kun keho kuvittelee, että se ei saa enää ruokaa ja jokainen hippunenkin on otettava varastoon. Iski vain ahmimiskohtaus ja vedin kaapista kaikki hapankorput ja ostin kaupasta litran jäätelöä. Sen siitä saa kun kituuttaa päivän syömällä liian vähän ja illalla nälkä on huipussaan.

Minun kultani onkin kaikista ihanin. Juttutuokioita selvinpäin ja epäselvinpäin. Mietittiin kuinka hyvin ollaan säästytty riidoilta näiden yhdeksän kuukauden aikana. Ärsyttää vain kun tuo tuhisee söpösti täydessä unessa vieressäni, kun minä en saa millään unta. Nukahdan aina viimeisenä.

Tipaton toukokuu on pitänyt hyvin. Minä alkoholisti join viimeksi vappuna, on ollut oikeastaan mukavaa olla viikonloputkin selvin päin. Ilman kalori-ahdistusta. En ole edes kaivannut baarissa tanssimista. Kesän puistoilua odotan sen sijaan innolla, kunhan on vain tarpeeksi lämmin. Vihaan tätä ainaista kylmyyttä. Palelen, vaikka mittari näyttää 25 astetta lämmintä.

Tämä ilta menee seuraillen Euroviisuja ja ulkoiluttaen hamsteria.

8 kommenttia:

 1. syömällä se kylmyys lähtee ;)

  oli kyllä aika ikävää nähdä maanantain helteillä joku kunnon anorektikko. oli luuranko ja sillä helteellä tyyliin talvitakki päällä ja kunnon talvipipo päässä... o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset kulkee t-paidassa ja mä (teko)nahkatakki päällä. Ja syömällähän se kylmyys lähtisi!

   Poista
 2. Vaan mullapa ei lähtenyt kylmyys syömällä, vaikka olenkin xx kg painavampi, kuin kaikkein pahimpia aikoina. :/

  VastaaPoista
 3. Harkitse kiltti sitä osastohoitoa :/ tiedän että se on rankkaa (oon ite ollut paristi), mutta mieti mitä sillä hoidolla voit saada! (muutakin kun massaa, paremman ja pidemmän elämän!) Jaksot pidetään kumminkin lyhyinä ja tehokkaina, mieluummin nopee kirpaisu kun pitkää kidutusta kotona? :)

  Mä oon jälkikäteen tosi iloinen ja ylpee et jaksoin mun viimeisen osastojakson tarpeeks pitkälle enkä lähtenyt missään pikku-bmi:ssä sielt kävelee ja palannut bumerangina parin kk kuluttua niin kuin aiemmilla reissuilla. Ainut mikä on se etten hoitanut hommaa kunnolla jo ekalla kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut heitettäis ulos bmi 16:n kohdalla, näin ollaan sovittu kun niin moni osastojakso on loppunu mun itsetuhoisuuteen. Katotaan mitä noi on keskiviikkona psyk. polilla mulle keksinyt, vähän pelottaa.

   Poista
 4. Vika lause: ainut mikä kaduttaa on se...

  VastaaPoista
 5. Viis takapakista, nyt sulla on vielä jonkin verran aikaa tsempata ja näyttää lääkärille, että oikeasti haluat parantua. Sä pystyt siihen kyllä ja kultasi on tukenasi.

  VastaaPoista
 6. Mäkin pelkään jokaisessa punnituksessa, että paino on laskenut, mutta myös että se on noussut. Ristiriitasta..

  VastaaPoista