2012/05/04

Sick Of It


Olen ollut nyt kolme päivää kipeänä. Vappu meni railakkaasti, oltiin kullan kanssa puistoilemassa Kaivarissa vappupäivänä juomien ja eväiden kanssa. Aattona aloittelin parhaan kaverini kanssa meillä ja oli tarkoitus lähteä baariin, mutta siitä ei ikinä tullut mitään. Kaksi viime vappua olinkin viettänyt osastolla, joten oli mukavaa päästä juhlimaan kunnolla. Ja ostin myös Angry Birds -ilmapallon, jonka nimesin Anteroksi :)


Vappupäivän jälkeisenä aamuna heräsinkin jo viideltä siihen, että oli vähän kummallinen olo. Epäilin ensin, että darra on iskeny, mutta kaivoin silti kuumemittarin esiin ja mitä se näyttikään - 38,5'C. Lähdettiin sitten tyttöystävän kanssa Haartmanin päivystykseen, kuten terveyskeskuksen lääkäri oli käskenyt kuumeen noustessa. Valkosoluni kun ovat niin matalalla. Haarmanissa kuitenkin sanottiin, että terveyskeskus hoitaa tällaiset asiat ja että päivystys aukeaa vasta kello 16.

Menin sitten kotiin nukkumaan ja lähdimme äidin kanssa puoli viiden aikaan uudestaan kokeilemaan, jos päivystyksestä olisi tällä kertaa jotain apua. Odoteltiin sitten neljä tuntia aikaa lääkärille. Minä palelin ja väsytti ja olin jo valmiina lähtemään pois osastolle oton pelossa. Kuitenkaan, koska tulehdusarvot eivät olleet koholla, totesi lääkäri, että minulla on vain tavallinen flunssa ja uudestaan tarvitsee tulla vasta jos jotain poikkeavaa ilmaantuu. Toisin sanoen melko turha reissu.

Olen täällä kotona vain nukkunut kaikki päivät, 40 asteen kuumeessa. En ole saanut oikein mitään syötyä, vedellyt lääkkeitä ja teetä.

3 kommenttia:

 1. Voi ei, kuume on inhaa :( Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl tää kuume on täst jo pikkuhiljaa laskemassa :)

   Poista
 2. Paranemisia! Ja miulla on samis pallo kuin siulla :D Ohan se hieno.

  VastaaPoista