2012/07/30

They're In Love, Where Am I?


Pääsin kotiin, tulin kuuden junalla Hangosta kun oltiin päästy veneellä perille. Pyysin isää vielä ostamaan minulle jäätelön matkalla asemalle, siltä varalta, etten yksin saa syötyä tarpeeksi. Yritän näyttää, että kyllä minä tämän hallitsen. Koirakin veti perään kun astuin junaan. Tuntui pahalta jättää koko perhe veneelle, mutta kun minua vain ahdisti koko päivän, päätin lähteä turvaan. Siskot tulevat kuulemma huomenna perässä Helsinkiin.

Silti tekisi mieli palata purjehtimaan.

Olimme viikonlopun kavereiden mökillä ja heitin vihdoin heinäkuun lopulla talviturkin, hehs. Saunottiin ja grillattiin, kerättiin sieniä, jollailtiin ja leikittiin koirien kanssa. Meidän Luna-terrieri tuli oikein hyvin toimeen Tepon kanssa, enkä ihmettele, onhan tuo aika hurmuri.

Koko vartalo on täynnä hyttysen puremia kun päätin lähteä illalla ruoan jälkeen kävelylle liian vähissä vaatteissa. Yöllä iski aivan uskomaton ukkosmyrsky ja katsottiin vain ikkunoista jatkuvaa salamointia. Sellaista en ole nähnyt ikinä, aika upeaa. Veneeseenkään ei minua päästetty nukkumaan siltä varalta, että mastoon iskee salama.

En ole uskaltautunut vaa'alle, sen sijaan itkin peilin edessä vartaloani - varmasti olen lihonut. Temesta, zyprexa ja ketipinorit alkavat vaikuttaa ja kohta voisi siirtyä nukkumaan.

Rakaskin tulee huomenna kotiin, jotain mitä odottaa.

7 kommenttia:

 1. Oot mahtanu odottaa et saat kultas ehjin nahoin kotiin (: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli Lontoossa käymässä. Nyt ollaanki oltu ihan erottamattomat pari päivää.

   Poista
 2. hei meilläki on purjevene! Porukat oli hangossa just muutama päivä sitte!
  Et vaan ois voinnu elää ilman tätä tietoa :'D sori

  koitahhan pärjätä♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko on aina pakollinen välietappi. Porukat jatko sieltä Tallinnaan, nyt ärsyttää että lähdin :D

   Poista
  2. Tallinnaan.. Cool onko isoki vene ku sinne asti:D

   Poista
 3. Voih, yritä jaksaa! Jos tuntuu ettet yksin jaksa, niin rohkeasti vain takaisin osastolle. Ihana kuulla että pystyt pitämään hauskaa ja syömään jäätelöä. Siitähän kesässä on kyse. Voimia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olo on kun satakilosella norsulla, niin kyllä mä yritän. En mä varmaan osastoa tarvitse, mutta odotan, että polikäynnit alkais.

   Poista