2012/08/04

How To Hate

Vihaan itseäni niin paljon. En pääse tästä tunteesta eroon, vaikka juoksisin pakoon keksimällä kaiken maailman ohjelmaa. Kävimme kultani kanssa Linnanmäellä, olen shoppaillut (liikaa), käynyt kirjastossa, labrassa ja ollut humalassa. Ajatukset vain eivät jätä rauhaan.

Olen itkenyt, toivonut, että kuolisin tähän tautiin. Oksensinkin eilen, sinne meni sekin putki. Syön ylimääräisen omenan ja ahdistun koko loppupäiväksi.

Salaa haluaisin painaa 30 kiloa, olla haamu, jolla ei ole ajatustoimintaa. Katselen vanhoja kuvia, näytän rumalta luurangolta. Samalla kuitenkin joku sisälläni kuiskii, että tuota on tavoiteltava. Ei minulla ole muuta.

Oloni on toivoton. Silti pitäisi ilmoittautua kouluun, rakentaa normaalia elämää ympärilleni. Ei minusta ole siihen, ei minusta ole mihinkään. Saisinko vain hautautua sängyn pohjalle koko loppu elämäkseni?

13 kommenttia:

 1. Sun ois parasta päästä sinne sh yksikköön nopeasti takaisin. En haluu olla ilkeä mut et oikeesti pärjää kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aika ens viikolla sh-polille. Mut tuntuu et tää on jotain enemmän kun vaan syömisvammailuu, paha olo iskee vaik en söis mitään.

   Poista
 2. näin teijät siel lintsil ja sä näytät nytki siltä et voisit nostaa paljon tosta, muista et se on syömishäiriö etkä sinä joka kuiskii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että mä oon yhtä kuin syömishäiriö. Sumentuu rajat.

   Poista
  2. Ää ku mulle tulee kauhee olo ku sul on nii nätit kasvot ja kaikkee ja oisit nii kaunis jos painaisit vähän enemmän. Ja ku lukee näit ja näkee kuinka paha olo sul on.. Taisiis mullakin ehkä pientä syömishäiriön poikasta ja ihannoin laihuutta mutta silti. Yritä viellä:)

   Poista
 3. Noora-kulta! Mene takaisin osastolle! Alipaino aiheuttaa kaikenlaista epämääräistä pahaa oloa eikä se välttämättä liity konkreettisesti aina juuri sen hetken syömiseen/syömättömyyteen. Älä jää odottamaan että olet taas ihan hirvittävässä pyörityksessä ja kierteessä. Paha olosi ei ikinä tule hellittämään jos et pääse kunnolla jaloillesi. Trust me!

  <3: Andrea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Mä en oo tällä hetkellä valmis kohtaamaan osaston ahdistusta ja painonnousua. Pitää herätellä itseään vähän aikaa, kerätä vähän motivaatioo.

   Poista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=V8ar3p8evjA&feature=related Kato toi ja kuuntele. Toi tyttö puhuu asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin. Ja tiedän että olen säälittävä, silti käyttäydyn väärin.

   Poista
  2. Enemmän tarkoitin sitä että pystyt itse päättämään. Sun valinta, ei anoreksian

   Poista
 5. Todellakin, mene vain takaisin osastolle ja ole hoito loppuun, niin kuin alkujaan uhosit. Sun ei tarvitse olla yksin ton pahan olon kanssa, vaan saisit tukea ja fysiikan parempaan kuntoon. Ota asia puheeksi polilla, niin sulle järjestyisi paikka vaikka heti. Olisivat varmasti otettuja, että itse otat asian puheeksi. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin järkevä palaisin osastolle. Tuntuu vain ettei sinne kehtaa tämänpainoisena mennä, kun ei paino ole laskenut sen jälkeen kun lähdin.

   Poista