2012/12/03

Mighty Healthy

Täällä sitä taas ollaan, Helsingin Psykiatriakeskuksen osastolla 4. Sain saman huoneenkin kuin viimeksi. Tulin aamupalalle ja tuntuu, että vatsa on puurosta edelleen täynnä, vaikka kohta pitäisi jaksaa jo lounastakin. Meitä on täällä tällä hetkellä kuusi ja nuo muut ovat niin pikkuisia, että ahdistaa. Olen valas, löllyvä ihrakasa.

Äsken oli lääkärintapaaminen, sain yhden 15 minuutin ulkoilun / päivä ja luvan osallistua rentoutus- ja keskusteluryhmiin. Retkilupaa tai kotilomia ei vielä ole, mutta enpä niitä näin alkuun odottanutkaan.

Paino on 37kg, painoindeksi 13,43. Eli alipainoa on noin 15 kiloa. Ennen kuin tulin tänne, olin iskostanut päähäni, että on pakko painaa taas se 30 kiloa ennen kuin voin osastolle tulla. Pakko näyttää että olen "hyvä" anorektikko. Siksi melko ahdistuneet tunnelmat... Minähän näytän aivan terveeltä, mitä minä OSASTOLLA teen?!

Kotona en pystynyt itseäni parantamaan, joten lähtölaskenta alkaa täältä. Minähän hitto vie rökitän vielä tämän sairauden! (kai?)

14 kommenttia:

 1. Huimasti tsemppiä! Me kaikki tiedetään, että susta on siihen. Anoreksialle turpaan nyt kunnolla :) <3

  VastaaPoista
 2. Todellakin rökität! Sä kyllä pystyt siihen, tsemppiä ja halauksia! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä rökität! Me kaikki ollaan täällä sua kannustamassa :33 voimiavoimiavoimia ♥

  VastaaPoista
 4. Ainakin blogin perusteella olet todella "hyvä anorektikko", vaikka omaa elämää onkin varmaan vaikea katsoa ikään kuin ulkopuolelta tarkkailtuna. Mitä tällä tarkoitan, että pidemmälle tai "paremmaksi" anorektikoksi ei voi enää päästä, ilman että henki lähtee. Olet varmasti tehnyt kaiken, mitä anorektikkona voi tehdä, toivon todella, että nyt jaksat taistella itsesi terveeksi!

  VastaaPoista
 5. Sä kyllä voitat tän paskan sairuden kuhan jaksat taistella!<3 ja olla satuttamatta itteäs tai tekemättä mitään muuta tyhmää että lentäisit ulos, koska sä tarvitset osastoa, kotona sä et tällä hetkellä vielä pärjää:C Ja yritä olla mahdollisimaan kauan siellä, älä lähde jos oot kauheen epävarma siitä että pärjäätkö kotona!<3
  Paaaaljon tsemppiä taisteluun<3

  VastaaPoista
 6. olen huomannut että usein sut on heitetty ulos osastolta viiltämisen takia. mikä syy heillä on tähän, onko se joku sääntö? luulisi että juuri silloin tarvitsisi tukea ja huolehtimista, eikä ulos potkimista.. :/
  toivottavasti alat voida paremmin ja tällä kertaa voittaisit anoreksian! tuhannesti voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minutkin heitettiin kerran osastolta viiltelyn takia. Sain vielä sheivausterätkin mukaan sieltä lukkojen takaa!

   Poista
  2. eiköhän jokaisella osastolla sitoudu olemaan satuttamatta itteään.
   ja pakkohan niitä on sitten noudattaa. (esim. heittää pihalle, ellei se lopu. sillä tavote on kumminkin päästä parempaan kuin jatkaa osastolla samaa paskaa..)
   ja siitä, että eikö sitä osastoa sitten justiinsa tarvii, niin varmaan idea on siinä, että sen lopettais tai edes yrittäis ja sois onnistumista siinä yrittämisessä, että saa hoitoo. ja se, että ne muutkin pääsisi välillä osastolle.
   en tiiä ymmärsikö tästä mitään?

   Poista
 7. Sä pystyt siihen, me kannustetaan ihan täysillä! Nyt vain otat kaiken irti osastosta, vaikka kuinka ahdistaisi. Sä et ole valas ja valasta susta ei saa tekemälläkään. Kaikki muutkin tytöt siellä varmasti katsoo sua ja ajattelee, miten älyttömän pieni sä olet. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Yhdyn edelliseen^^ Sä et oo valas ja osastolla kukaan ei pidä sua valaana, vaan todella laihana tyttönä joka tarvitsee nyt oikeesti apua että pääsee tästä kaikesta kamaluudesta eroon.. :( Oot paljon arvokkaampi ku tää tyhmä sairaus, ansaitset paljon parempaa! Nyt koitat olla osastolla ja kestää nää kaikki kamaluudet ja ahistavat hetket. Mä uskon et sä tuut viel voittamaan :) Oot varmasti ihana ihminen vaikken suo nyt varsinaisesti tunnekkaan.. Mut voin sanoo et kukaan meistä ei pidä sua valaana! Oot hirmu alipainonen ja toivon että paranet. Paljon voimia ja jaksamisia, tiiän kuinka helvetin vaikeeta tää on ja osastol ei oo kivaa. Mut sä selviit! :) Hyvä kun hakeuduit osastolle:)

  VastaaPoista
 9. No niin, pikkuruinen, kuten itse sen sanoit: Lähtölaskenta alkaa nyt ja sieltä. Pois päästä kaikki sairaat ajatukset siitä missä kunnossa "pitäisi" olla ennen kuin osastolle voi mennä. Ja kuten yllä olevat ovat todenneet valasta Sinusta ei saisi tekemälläkään, olet lähinnä kolibrin kokoinen. Täten toivotan Sinulle ihan mielettömästi tsemppiä jättihalauksen kera! <3

  VastaaPoista
 10. roses are black
  and violets are crying
  i'm in the hospital
  they say i'm dying

  VastaaPoista