2012/12/19

Wake Up Dead

Oli tylsää, joten tässä teille videopostausta. Höpötän kaikkea turhaa sekavassa järjestyksessä, mutta yrittäkää saada selvää. Vähän ahdistuksen purkua ja asiaa siitä, mitä taas osastolla on tullut tehtyä.

30 kommenttia:

  1. Hei tällasia postauksia lisää! :) oli tosi mielenkiintoinen kuunnella kerrankin kuulumisiasi :) löysin tän sun blogin about kuukaus sitten, ja tykkään hirveesti lukee tätä :3 tsemppiä ja paljon voimia sulle! :>

    VastaaPoista
  2. Oot niin ihanan nätti! Oot oikeasti tosi laiha, et mikään läski. (Sidenote: Ei läskeyskään ole mikään paha asia, pieni pyöreyskin on nättiä!) Keep it up! Tykkään myös näistä videopostauksista tosi paljon uvu

    VastaaPoista
  3. Sun kasvoista näkee, että sä et ole läski!!

    Oot nätti!

    Paljon voimia parantumiseen!♥

    VastaaPoista
  4. Vooi, onneks sä olet vähän saanut painoa, näytät jo paljon terveemmältä kun sillon joskus kun löysin tän blogin. Onneks. Oot tosi kaunis ♥ , en voi ymmärtää miten noin kaunis ihminen voi vihata itteään noin paljon.

    Toivon sulle kaikkee hyvää, koeta jaksaa, et oo yksin sun asioiden kanssa.♥

    VastaaPoista
  5. Sä olet niin söpö, ja puhut hyvin♥

    VastaaPoista
  6. Ihana kuulla, että syöt ja voit paremmin. Jos lohduttaa niin syömishäiriötöntäkin voi ahdistaa joulu. Itse tekis mieli lukittautua kotiin, tilata pitsa, katttoa leffa ja sulkea puhelin. Tehä muumit joulun ajaks :) joulu ei oo miullekaan syömistä varten vaan ihan normaali päivä. Ymmärrän kyllä kyselytulva-ahdistuksen. Kunpa ihmiset joskus tajuisivat olla vähemmän uteliaita ja pitää päänsä joskus kiinni.. Tsemppiä siulle! Muista et vaan siusta kiinni! Löydä sisäinen vahvuus! <3

    VastaaPoista
  7. muistan ite tosi hyvin sen vitutuksen ku näki et joku heittää ruakaa roskii tms.... vittu. voimia sulle, oot vahva ja pystyt parantuu! (kuulostaapa kliseiseltä mut kyl se on totta..siis ää..emmä osaa kirjottaa mut haluisin jotenki antaa sulle potkua tai jotai sentapasta..pastapastapasta)XD

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi järkevää kertoa anorektikolle olevansa kateellinen tämän anorektisen laihasta kropasta... :))

      Poista
  9. voi noora harmittaa ihan hirveästi että näät itsesi noin väärin :( kun kävin siellä nelosella tänään niin sä olet ihan oikeasti tosi pieni.
    voin kertoa että me nuorisolla tsempataan ihan hirveästi toisiamme ja ei piilotella ruokia ymv eli veikkaisin että kun tullaan sinne niin motivaatiota parantua kyllä löytyy :) hirmuiset tsempit sulle!

    VastaaPoista
  10. aww tuitui kun olet niin suloinen! :) äänikin on tollainen herttainen :3

    kumpa jaksaisit hoidon loppuun nyt <3 tiedän että pystyt siihen :) me kaikki uskotaan sinuun. vahva tyty oot!

    VastaaPoista
  11. Sinusta välittyy kerrassaan ihastuttava vaikutelma videon kautta! Kunpa saisit nähdä itsesi siitä näkökulmasta kuin me muut, niin voisit alkaa kohdella itseäsi paremmin. Mutta ei kai jossittelu mitään auta. Kovasti töitä joudut tekemään, mutta kyllä se voima siellä on - kunhan uskallat ruveta käyttämään sitä. :)

    Kovasti tsemppiä joulun yli..

    VastaaPoista
  12. Vaikutat niin ihanalta tytöltä<3
    Aivan ihana video :)

    Ihanaa joulua sinulle!

    VastaaPoista
  13. Kiitos videopostauksestasi! Ihanaa nähdä Sinua livenä pitkästä aikaa! Oli hienoa kuulla, että päätät jatkaa hoidon nyt loppuun asti. Uskon Sinuun. Ja tosiaan, kuten joku jo tuossa yllä mainitsi - joulu on vain kerran vuodessa. Se on angstista aikaa meille monelle, joten et ole yksin! Kaikesta huolimatta ja vielä kerran: mahdollisimman Rauhallista ja Hyvää Joulua Sinulle. <3

    VastaaPoista
  14. Ilhaduttavaa kuulla että asenne on kääntynyt tuohon suuntaan! Luulen että jos se vaan pysyy (ja myös toimit etkä vain pohdi), varmasti niin tulevaisuus kuin parisuhdekin siitä hyötyy. Tosi paska juttu että kuri on vähentynyt siellä. Kun itse jokunen vuosi sitten olin, meno oli (onneksi) ihan toista. Toisaalta nyt saat ittellesi haastetta sen suhteen, että voit testata sorrutko vaikka mahdollisuuksia tulisikin. Jos pokkana toimit sääntöjen mukaan, voit oikeasti nousta siinä niiden yläpuolelle jotka vain pelleilevät (sori asenteeni). Joulu voi olla ahdistavaa, mutta jos yhtään lohduttaa: olen minkä kokoinen tahansa, joka helvetin vuosi tulee sukulaiselta sama kysymys: "ootsa lihonnut? Ihan kuin oisit siitä ja siitä pyöristynyt". Ihanata..

    VastaaPoista
  15. Kuinka pitkään oot sairastanut anoreksiaa ja paljonko oot painanu. alimmillaan? Olisi kiva lukea, jos kirjoittaisit ajasta ennen blogisi aloittamista!

    VastaaPoista
  16. Mut ei oo AMMATTIhoitajiltakaan kovin hienoa toimintaa tollanen että mollataan ja negatiivisesti puhutaan. eikö vois positiivisesti kannustaa ja tsempata eteenpäin...monesti ihmetelly et kyllä sh puolillekki pääsee kaikenlaisia ihmisiä töihin. No, älä välitä niistä, video oli tosi ihana niinku se pikkuruinen tyttökin siinä :) ja sä pääset tän yli, sua tsemppaa täälläkin tosi moni ihminen! Ja ihan oikeesti, joskus niile turhan uteliaille sukulaisille vaan kannattee vastata suoraan, sitte ne lopettaa utelut.

    VastaaPoista
  17. Älä laihduta joululomalla, voit lentää pihalle jos hoitajat huomaa ettei oo motivaatiota parantua oikeasti. Sillon sua vaan kohdellaan huonommin ja joudut lihomaan samat kilot uudestaan :( Oot jo niin liian laiha ja kaikki muut sen näkee kans paitsi sä itte. Kaikki anorektikot näkevät ittensä muita lihavampana joten ei kannata huolehtia siitä että muut ajattelis sun olevan lihava.. Jokaisella on itsestään vääristynyt omakuva ja silloin kaikki muut näyttävät sata kertaa pienemmiltä..

    VastaaPoista
  18. Kiva oli kuulla ääntäsi pitkästä aikaa. Tosi paska juttu, että meno osastolla on taas mennyt tuollaiseksi. Koita olla välittämättä muiden hujaamisesta, vaikka se ketuttaakin. Ja et todellakaan ole läski, et vielä seuraavaan kolmeenkymmeneen kiloon. ;)Sulla on hyvä tsemppi päällä, joten kyllä sä pärjäät myös joululoman, onhan sulla rakkaat tukena. Ja onnittelut 16 kk yhteiselosta kultasi kanssa! Hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kävin sanomassa vs.os.hoitjalle, kun meno mein pöydässä meni ihan käsittämättömäksi. Seuraavat ruokailut hän itse istuikin pöytämme päässä ja meno todellakin muuttui. Monen mielestä olin varmasti kamala kantelupukki, mutta suosittelen silti!

      Toi nuorisopuolen yhdistyminen kuulostaa kyllä niin kamalalta, en vain käsitä! Mutta toivottavasti kaikki sujuu ja tsemppiä sulle Noora jouluun!

      Poista
  19. jos annat lomalla periks sairaudelle nii se vaa vaikeuttais ja pitkittäis sun paranemista. elämässä on paljon kaikkee siistii mitä voi tehä eikä kannata käyttää koko elämää syömättömyytee ja laihdutuksee. ainaki vois antaa mahdollisuuden jollekkin muulle.

    VastaaPoista
  20. Sä oot niin mielettömän sulonen ♥ näääääääääääääääääin paljon voimia sinne ! ♥ Ja onnea sulle ja otuksellesi :3

    VastaaPoista
  21. voi awws mite sulone sun ääni on <33 hiihih :D ja onnee sulle ja sun kullalles ;3 + voimia! :)

    VastaaPoista
  22. Ihana videopostaus! Vaikutat niin suloselta tytöltä :)

    Tsemppiä paranemisen kanssa ja hyvää joulua :)

    VastaaPoista
  23. Ihana video :)♥ Hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista
  24. Älä vaan laihduta. Tiedät kyllä, että niin tämä kierre vain jatkuu ja jatkuu. Ja sinussahan on kuitenkin se halu parantua, on jossain siellä. Älä kadota sitä <3
    Koita nauttia joulusta!

    VastaaPoista
  25. Söpönen Noora <3 Onnee sulle ja kullalles :)!

    VastaaPoista
  26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että blogeista ei olla tietoisia. Vaikka onhan tätäkin blogia joskus lääkärini lukenut, toivottavasti ei enää.
      Ehkä blogit pitäisi ottaa puheeksi, en vain haluaisi hoitajien saavan tätä tekstiä eteensä.

      Poista
    2. mun on kommentoitava tähän että mä olen kertonut blogistani osaston henkilökunnalle eli kun tulen sinne neloselle osastojen yhdistyessä niin mun kirjoituksista ollaan ainakin tietoisia. ollaan osastolla myös sovittu mistä asioista ei tule kirjoittaa, ja näitä sopimuksia noudattaen postailen siis.

      Poista